Το καλύτερο δώρο έκαναν οι παίκτες του Αστέρα Μαχαιράδου στον προπονητή της ομάδας τους Νίκο Κοντονή μια μέρα από την ονομαστική του εορτή, αφού κέρδισαν τον Λεβάντε που  σε αυτό το παιχνίδι ήταν το φαβορί πριν από την σέντρα. Ο Αστέρας έδειξε ότι έχει μέταλλο από καλό κράμα καθώς ανταπεξήλθε άψογα στις δυσκολίες του αγώνα παίρνοντας πολύ μεγάλη νίκη.

Από την άλλη “Οι νυκτερίδες” αν και στο πρώτο μέρος είχαν καλή κυκλοφορία στην επανάληψη δεν είχαν καθαρό μυαλό και σε συνδυασμό ότι έπαιζαν από το 63΄ με 10 παίκτες  λόγω της αποβολής του Δρόσσου δεν μπόρεσαν να κτυπήσουν τον “σεληνιασμένο”  Αστέρα.

Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο με λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος στο 12΄ ένα σου του Τζιαφέρη πέρασε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Αστέρα. πέρασαν ουσιαστικά αρκετά λεπτά να δούμε φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 33΄΄ και δύο ομάδες είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να μπουν μπροστά στο σκορ στην πρώτη ο Κακολύρης μπήκε από δεξιά αλλά από καλή θέση σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αυγουστίνου και αμέσως μετά ο Καφούσιας έπιασε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή για έρθει ο Γιακουμέλος και να κάνει την επέμβαση του αγώνα.

Στο 39΄ ο Γούλιαρης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από αριστερά πέτυχε ένα μοναδικό γκολ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αυγουστίνου βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Τα χαμόγελα στον Αστέρα δεν κράτησαν για πολύ καθώς στο 43΄ ο Χρήστος Κομιώτης με ωραίο σουτ νίκησε τον Γιακουμέλο φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο β΄ μέρος ο Αστέρας ήταν αυτός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ελέγξει την ροή του παιχνιδιού. Ν σημειώσουμε ότι στο 63΄ ο Δρόσσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10. Για να έρθει ο ανανεωμένος φέτος  Νίκος Γούλιαρης στο 69΄ που  με ωραίο σουτ ξανάβαλε μπροστά την ομάδα του σκορ κάνοντας το 2-1.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας γύρισε πίσω έκλεισε διαδρόμους και παίζοντας έξυπνα στην κόντρα θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλο ένα τέρμα στο 83΄ με τον Τόρδη ο οποίος δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Αυγουστίνο, οι παίκτες του Λεβάντε πίεσαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν πολύ μεγάλη νίκη.

Καλή η διαιτησία των Κωστάκη, Μαρίνου και Κλάδη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Γιακουμέλος, Κωστής, Βάλβης, Πλέσσας (75΄ Τόδρη Ζαχ.), Σέλληνας, Παππάς, Ντούσης, Αντίχος Χ., Τόδρη Η. (90+4΄ Κυβετός), Γούλιαρης, Κακολύρης (90΄ Παπαδάτος Ι.)

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ (Νίκος Μαβίδης): Αυγουστίνος, Πολίτης, Κουσίδης, Λογοθέτης, Κομιώτης, Πάγια (55΄ Ρένεσης), Τζιαφέρης Κ., Σταμίρης (72΄ Σαργκάνης), Πλέσσας, Δρόσος, Καφούσιας (55΄ Αλεξανδρίδης)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.