Ιστορική μέρα για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος ειναι η Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, αφού σε λίγες ώρες ανοίγουν οι μετοχές και κάθε ζακυνθινός φίλος της κυανοκίτρινης ομάδας  θα μπορεί να αγοράσει (5€) και να γίνει συ+μέτοχος  στην ομάδα της καρδιάς του, στην καταπληκτική πορεία που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

«Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Αγαπητέ Ζακυνθινέ φίλαθλε, η ιστορική μέρα της 9ης Δεκεμβρίου 2013 έχει σημάνει. Η ολοκλήρωση του ονείρου της Β’ Εθνικής ξεκινά για τη νεοσύστατη Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (ΠΑΕ) ΑΠΣ Ζάκυνθος. Η πορεία που πραγματοποιεί στο αμιγώς επαγγελματικό πρωτάθλημα η ομάδα μας, σε συνδυασμό με την ελπιδοφόρα παρουσία της αντίστοιχης των Νέων, έχουν ανοίξει νέους ορίζοντες για το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση για την εν γένει αθλητική ανάπτυξη του νησιού μας.

Φτάσαμε στο όνειρο με κόπους, θυσίες και τίμιους αγώνες ολόκληρων δεκαετιών. Είναι μια ώρα ευθύνης για όλους μας. Η προσπάθεια για την κάλυψη του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου των 300.000 ξεκινά από σήμερα και πρέπει να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Το σύνθημα «κάθε Ζακυνθινός από μια μετοχή των 5 ευρώ» θα κάνει αυτή τη χιλιοβασανισμένη ομάδα πραγματικό θηρίο, στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Η ομάδα μας, η ομάδα σου, η ομάδα του κάθε Ζακυνθινού πρέπει να παραμείνει εκεί ψηλά που της αρμόζει. Είναι χρέος και τιμή για τον κάθε Ζακυνθινό να γίνει μέτοχος αγάπης, στον ΑΠΣ Ζάκυνθος, για να συνεχίσει να λάμπει και να μας κάνει περήφανους. Μέσα απ’ τις τράπεζες Πειραιώς, Μαρφίν, Κύπρου και Αγροτική βοήθησε και ΕΣΥ τη μεγάλη μας προσπάθεια. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και περιορισμένα. Φίλε του ΑΠΣ Ζάκυνθος πράξε ΤΩΡΑ το καθήκον σου.»

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: GR 8901716250006625110404168

 

* Οι καταθέτες θα πρέπει να δηλώνουν τα στοιχεία τους (Όνομα και Επώνυμο) με την ένδειξη Μετοχικό Κεφάλαιο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.