Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου μπήκαν στο πρόγραμμα με την κωδική ονομασία “Απόλλων Καλαμαριάς”. Ο Τζανλούκα Κολονέλο και οι κυανοκίτρινοι ποδοσφαιριστές “ξενιτεύτηκαν” από τον γνώριμο χώρο και το χορτάρι  του Δημοτικού και έκαναν προπόνηση 6 χιλιόμετρα μακριά στο πλαστικό του Δημοτικού γηπέδου του Αγίου Κήρυκα λογω ότι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού μετά την συνεχή βροχόπτωση και μετά από το παιχνίδι του Ζακυνθιακού (Α΄ κατηγορίας) έχει επιβαρυνθεί αρκετά, οι υπεύθυνοι έκριναν σκόπιμο η ομάδα του ΑΠΣ να κάνει προπόνηση μακριά από το “σπίτι της”.

Έτσι λοιπόν υπό καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του ΑΠΣ εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Καλαμαριά στο Δημοτικό Στάδιο. Στο αγωνιστικό μέρος ο Κυριακίδης γύρισε τραυματισμένος από την Κέρκυρα η μαγνητική δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό πέραν από μια διάταση του έσω πλάγιου συνδέσμου, όμως θα χάσει μέρος των προπονήσεων και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με την Καλαμαριά.

Όσον αναφορά τον Μπάμπη Πετράκο οι ενδείξεις είναι συγκρατημένα θετικές καθώς σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά και προπόνηση με μπάλα, ό ίδιος νιώθει καλύτερα και αν είναι έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης μπορεί να μπει στην αποστολή για των αγώνα της Παρασκευής όλα όμως θα εξαρτηθούν τις δύο επόμενες ήμερες.

Στο στρατόπεδο της Ζακύνθου είναι προβληματισμένοι με τις πολλές κίτρινες που δέχονται οι ποδοσφαιριστές από την διαιτησία εντός και εκτός έδρας. Συγκεκριμένα ο Κώστας Οικονόμου έχει συμπληρώσει  8 κίτρινες με αποτέλεσμα να λείψει στα παιχνίδια με Αιγινιακό εκτός (12η αγωνιστική) και Αναγέννηση Καρδίτσας εντός (14η αγωνιστική). Ο Νταμιάν Σολφερίνο έχει συμπληρώσει 4 κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (14η αγωνιστική).

Σε απολογία κάλεσε την Ζάκυνθο η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας (football league) την προσεχή Πέμπτη για αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Διαιτητής του αγώνα με τον Τύρναβο Νικόλαος Ρούσος-Μπεκερτζής.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.