Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα από τον Α.Ο Κατασταρίου η Θύελλα Αμπελοκήπων συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας του με 4-0. Με τη νίκη τους αυτή σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβάντε από τον Αστέρα Μαχαιράδου οι κυανοκίτρινοι απομακρύνθηκαν με 5 βαθμούς από τις νυχτερίδες και την 3η θέση. Στο αγωνιστικό μέρος, η Θύελλα παίζοντας καλό και… υπομονετικό ποδόσφαιρο προσπαθούσε από τα πρώτα λεπτά να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων και να πετύχει το γρήγορο γκολ που θα τους απάλλασσε από την όποια πίεση του 0-0. Οι πρώτες ευκαιρίες των γηπεδούχων χάθηκαν στο 13ο και 21ο λεπτό με πρωταγωνιστές τους Παναγιώτη Μαρούδα (μονοκόμματο σου λίγο άουτ) και Αλέξη Κομιώτη (σουτ εξουδετερώθηκε από τον Γιακουμέλο) αντίστοιχα.

Στο 25′ μια φάση έβγαλε τον Κομιώτη Ι. στο δεξιό άκρο της επίθεσης, ο οποίος με ωραία “κοφτή” σέντρα βρήκε τον Μαρούδα στο ύψος της μικρής περιοχής που με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Η Θύελλα θα μπορούσε να έχει πετύχει και 2ο τέρμα από το 33ο λεπτό αλλά η… “χλιαρή” κεφαλιά του Διαμαντή Σωκράτη από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο. Ότι δεν κατάφερε ο Διαμαντής έπραξε ξανά ο Μαρούδας 2 λεπτά αργότερα, όταν μετά από “γλυκιά” σέντρα του εξαιρετικά δραστήριου Βάσσου, με ένα κοντρόλ και σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιακουμέλο, γράφοντας το 2-0.

Στο 37΄ μια πολύ ωραία συνεργασία των παικτών της Θύελλας έφερε τον Διαμαντή Σ. σε θέση βολής απέναντι απ’ το Γιακουμέλο, ο οποίος του πήρε την μπουκιά απ’ το στόμα πριν προλάβει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το 2ο ημίχρονο εξελίχθηκε ακριβώς όπως τον 1ο. Με την Θύελλα δηλαδή να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και το Καταστάρι να μην μπορεί να… οργανώσει επίθεση. Ωστόσο ένα σουτ από τα 30 μέτρα του Βαλτά στο 46′ λίγο έλειψε να δώσει εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς, αφού η μπάλα “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Διαμαντή.

Στο 53ο λεπτό οι κυανοκίτρινοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων με τον Διαμαντή Σωκράτη πλασάρει υποδειγματικά τον Γιακουμέλο μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια και με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των Κακολύρη και Ματαράγκα οι γηπεδούχοι έγιναν πιο θεαματικοί δημιουργώντας συνεχώς ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Όμως έλειπε το “καθαρό” μυαλό στην τελική προσπάθεια αφού σπαταλήθηκαν ουκ ολίγες εξαιρετικές προϋποθέσεις για γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 83ο λεπτό, όταν Ματαράγκας- Κακολύρης και Κομιώτης Ι. “έκρυψαν” τη μπάλα μέσα στη περιοχή με τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα για το 4-0.  Απαρατήρητο πέρασε το διαιτητικό τρίο που αποτελούταν από τους Αδαμόπουλο, Ψάρρη και Μπάστα.

 ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Μάτσεϊ Νουτσκόφσκι

Διαμαντής, Βεντουρής Γερ., Βεντουρής Δ. Σοφός Ιωάν., Κομιώτης Αλ., Σοφός Δ. (46΄ Μπουζιάνος), Κόκας, Κομιώτης Γ., Διαμαντής Σ. (67΄ Ματαράγκας), Βάσσος (56΄ Κακολύρης), Μαρούδας

 Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Σταύρος Σκιαδόπουλος

Γιακουμέλος, Κουτσουπιάς, Βιλιάρδος, Παππά, Στήθος (67΄ Γκούσκος), Βαλτάς, Τάσσιος (46΄ Κενίνι), Θεοδόσης (52΄ Πλαρινός), Βυθούλκας, Πατρινός, Βούτος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.