Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη «καθάρισε» και τον Τίρναβο (1-0) με γκολάρα του Σκέριαντς και πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση του Βορείου ομίλου

Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Με το αγαπημένο του σκορ ο Εθνικός Γαζώρου «καθάρισε» και τον Τίρναβο. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη χωρίς να πιάσει καμιά τρομερή απόδοση, αλλά έχοντας ουσία και πλάνο στο παιχνίδι της από το 1′ μέχρι το 90′, κατάφερε να επικρατήσει 1-0 των Θεσσαλών στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για την 11η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου και πλέον φιγουράρει στην 2η θέση.

Σίγουρα, ο δυνατός αέρας και οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις Σέρρες σε καμία περίπτωση δεν βοήθησαν να δούμε θέαμα, ωστόσο αυτό που μετράει είναι πως ο Γάζωρος πανηγύρισε ακόμα ένα τρίποντο (το δεύτερο σερί με το ίδιο σκορ), ενώ έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα στο πρωτάθλημα (είναι αήττητος έξι αγωνιστικές).

Όσο για τον Τίρναβο, μπορεί στο Αλκαζάρ να τα πηγαίνει περίφημα, ωστόσο όταν φεύγει μακριά από την έδρα του είναι αγνώριστος και πλέον μετρά τέσσερις ήττες – μια ισοπαλία. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όλο το… ζουμί του αγώνα ήταν το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Εκεί ο Γάζωρος κατάφερε να προηγηθεί στο 42′ με ανάποδο ψαλίδι του Νταβόρ Σκέριαντς, ενώ λίγο νωρίτερα ο Σλοβένος άσος είχε δοκάρι με όμορφο πλασέ. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 45+1′ ο Τίρναβος πήγε να απαντήσει, αλλά ο Μπάρος είδε σε απευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι Σερραίοι βγήκαν σωστά οργανωμένοι στην άμυνα τους, έκλεισαν τους χώρους προς την περιοχή του Μέλκα και δεν έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν, αφήνοντας τους μόνο μια ανούσια υπεροχή. Κάπως έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Γάζωρος πανηγύρισε ακόμα ένα σπουδαίο τρίποντο με το αγαπημένο του σκορ, το οποίο έχει φέρει φέτος τέσσερις φορές.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κωφοκώτσιος, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (71′ Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής (86′ Σρντιτς), Σκέριαντς, Ναστέφσκι (81′ Κοσμίδης), Τσουβαλτσίδης.

ΤΙΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Σκούπρας, Τέλλος, Βαγγέλη, Σαχινίδης (52′ Γεωργίου), Ντατίδης, Σιάτρας (83′ Ευαγγέλου), Μπάρος, Κάρλος Αντρέ, Όμο (53′ Τσούκαλος), Ντε Πάουλα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.