Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες του ioniansports, ο έμπειρος προπονητής Νίκος Βεντουρής δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ομάδας των Αρτεμισίων, καθώς έκανε γνωστό στον πρόεδρο της ομάδας Μπάμπη Ραυτόπουλο την επιθυμία του να αποχωρήσει από το “τιμόνι” της ομάδας.

Ο πετυχημένος προπονητής εξέφρασε την “αγανάκτησή” του για την… απουσία των ποδοσφαιριστών του από τις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα να δουλέψει όπως ο ίδιος θα ήθελε. Η ήττα και οι φανερές αδυναμίες που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Άγιο Λέοντα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι η ομάδα χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με τον έμπειρο τεχνικό να παίρνει την πρωτοβουλία και να… “θυσιάζεται” ούτως ώστε να “ταρακουνηθούν” οι ποδοσφαιριστές του και να δείξουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια. Να θυμίσουμε ότι ο Παναρτεμισιακός μέχρι πρότινος αποτελούσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν μετά την βαριά ήττα από τον Ζακυνθιακό με 7-2 και την αμέσως επόμενη από τον Άγιο Λέοντα με 3-2.

Ωστόσο οι απαιτήσεις του πρώην τεχνικού των “ελαφιών” ήταν εμφανώς πιο μεγάλες, κάτι που δεν του… επέτρεπε να παραμείνει στην ομάδα. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες καθήκοντα προπονητή στο ντέρμπι με τον Α.Ο Τσιλιβή την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκτελέσει ένας γνώριμος του είδους ο… έμπειρος μέσος του Παναρτεμισιακού Νίκος Κλάδης. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Κλάδης αποτελούσε προπονητή της ομάδας Β’ του Παναρτεμισιακού την περσινή σαιζόν, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Ραυτόπουλο (κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και τώρα).

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.