Με ανεβασμένη ψυχολογία αναχώρησε χθες το απόγευμα από το νησί η απόστολή του ΑΠΣ Ζάκυνθος για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Αιγιανιακό στο Αιγίνιο. όμως τα προβλήματα δεν σταματούν καθώς ο προπονητής της ομάδας Τζανλούκα Κολονέλο πονοκεφαλιάζει καθώς βλέπει οι απουσίες των βασικών παικτών αυξάνονται.

Ο Κώστας Οικονόμου θα απουσιάζει από το παιχνίδι λόγω ότι είναι τιμωρημένος όχι όμως και από την αποστολή καθώς ο αρχηγός θα βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που θα αγωνιστούν αλλά και να βοηθήσει στις προπονήσεις.

Δύο ακόμη «βασικοί» που σίγουρα δεν θα αγωνιστούν είναι οι τραυματίες Κυριακίδης και Σολφερίνο, ενώ και οι Γιώρης, Βυθούλκας δεν ακολούθησαν την αποστολή και έμειναν στο νησί  για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κολομβιανός Ανδρές Χιράλδο, που δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής. Στην αποστολή μπήκαν  δύο Ιταλοί,  Στελιτάνο και Κασέτι. κανονικά διαθέσιμος είναι και ο Ζακυνθινός αμυντικός μέσος Νίκος Πέττας παρά το αντιαθλητικό χτύπημα που δεχθηκε από τον Λι Κουάντιο.

 

 Μικρή η κίνηση των μετοχών, στο πρώτο διήμερο της διάθεσης τους

Αδύναμη έως αναιμική, χαρακτηρίζεται η μέχρι τώρα κίνηση των μετοχών της ΠΑΕ Ζάκυνθος. Την πρώτη ημέρα δεν υπήρξε κανείς (!) που να καταθέσει έστω και ένα ευρώ στον Ενιαίο λογαριασμό της ομάδας στις 4 τράπεζες (Μαρφίν, Πειραιώς, Αγροτική, Κύπρου), ενώ χθες κάποιοι έκαναν τον κόπο να αφήσουν τον «οβολό» τους, με το μέχρι τώρα ποσό να είναι απειροελάχιστο. Είναι βέβαια νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, καθώς είμαστε ακόμη στην αρχή του εγχειρήματος.

 

Ενιαίος λογαριασμός ΠΑΕ Ζάκυνθος: GR 8901716250006625110404168  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.