Χωρίς σπουδαίο θέαμα διεξήχθη το παιχνίδι Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ -ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν προσέφερε θέαμα απλά καθεμιά προσπαθούσε να επιβάλει το δικο της ρυθμό με κυρίαρχο στοιχείο το δυνατό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο ηταν πιο δραστήριοι στο γήπεδο με καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και έβγαιναν στη επίθεση με περισσότερες αξιώσεις.Αντιθετα τα “ελάφια” απειλούσαν περισσότερο με στημένες φάσεις. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Α.Ο. Τσιλιβη να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί τη άμυνα του Παναρτεμισιακού με τρία κόρνερ στα πρώτα 8′.

Ωστόσο την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι,την είχε η ομάδα των Λαγκαδακίων με την κοντινή προβολή του Κορφιάτη στο 15′ που έδιωξαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί. Στο 19′ ο Προκόπης σέντραρε και ο Μπιάζης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 30´ η εκτέλεση φάουλ του Κορφιάτη καταλήγει στο τείχος και εν συνέχεια άουτ.

Στο 37′ ύστερα από οργανωμένη επίθεση ο Μπάστας Α. υποδέχεται τη μπάλα έξω απο την περιοχή και με ωραίο σουτ τη στέλνει στο αριστερό “παραθυράκι” της εστίας του Κυπριώτη κάνοντας το 2-0. Λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Φετσάνης έπειτα απο σέντρα βρέθηκε μόνος μέσα στη περιοχή αλλά τον πρόλαβαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί.

Το Β´ ημίχρονο ξεκίνησε με το Τσιλιβή να μπαίνει πάλι δυνατά και στο 50´ ο Παντελέων σέντραρε από τα αριστερά και ο Μπάστας Ε. δε βρίσκει για λιγο τη μπάλα με το κεφάλι. Στο 63′ σειρά του Παναρτεμισιακού να απειλήσει με εκτέλεση φάουλ του Βαρβαρίγου έξω απο την περιοχή και αριστερά αλλά η μπάλα παίρνει ελάχιστα άουτ απο το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα. Στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ανεβάζουν απόδοση και απειλούν και πάλι στο 79´ με σουτ του Κλαυδιανού το οποίο περνάει ελάχιστα αουτ απο το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά το γκολ για τα “ελάφια” ήρθε στο 85′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ραυτοπουλου.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (αναγιώτης Τρουπιώτης): Κλάδης Β., Τσιόλης, Μπιάζης, Γιακουμέλος (82΄ Πέττας), Προκόπης, Παντελέων, Μπάστας Ευσ., Σάλα Ιωσ. (67΄ Σάλα Λ), Κλάδης Α., Μπάστας Αν., Μετζαλίρας

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ (Νίκος Κλάδης – Παναγιώτης Ραυτόπουλος): Κυπριώτης, Τάρε (82΄ Μπράτης), Βαρβαρίγος, Φετσάνης (82΄ Θέμελης Σ.), Ζανφιράκε, Κορφιάτης, Ραυτόπουλος, Κλάδης, Κλαυδιανός, Καπετάνης, Ζούγρας

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.