Φοβερή μπάλα η Ζάκυνθος “συνέτριψε” τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0! (video)

Δεν είναι όνειρο είναι πραγματικότητα! Η Ζάκυνθος στο “Κάστρο της” χόρεψε “Κότσαρη” τους Πόντιους οι οποίο πρέπει να έφυγαν ευχαριστημένοι από το 3-0 καθώς η κυανοκίτρινη αρμάδα θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον άλλα τρία τέρματα!

Το πανηγύρι στο Δημοτικό Στάδιο ξεκίνησε νωρίς και ολοκληρώθηκε με τον ποιο καλύτερο τρόπο. μπροστά στην τηλεόραση του OTE TV τα παιδία του Τζανκούλα Κολονέλο “μάγεψαν” όλη την Ελλάδα με την σημερινή εμφάνιση τους και ταυτόχρονα τους φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους νησιώτες καθώς από την αρχή οι παίκτες της Ζακύνθου μπήκαν “δαιμονισμένοι” και κατάφεραν να διαλύσουν την αντίπαλη άμυνα σε 7 λεπτά! Στο 2΄ λεπτό ο Σκαθαρούδης έβαλε σέντρα η μπάλα βρήκε το χέρι του Αλμπάνη ο διαιτητής την υπόδειξη του επόπτη έδωσε πέναλτι για την Ζάκυνθο, την έσχατη των ποινών ανέλαβε να εκτέλεση ο Οικονόμου ο οποίος ‘έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δεν πρόλαβαν ουσιαστικά να κάνουν σέντρα οι Πόντιοι και η Ζακυνθινή ομάδα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της καθώς στο 6΄ ο Όττα έβγαλε καταπληκτική σέντρα στον Σκαθαρούδη ο οποίος μπήκε από δεξιά και κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα της Καλαμαριάς κάνοντας μέσα σε ένα πανηγύρι από παίκτες και φιλάθλους το 2-0 για τους νησιώτες.

Οι κυανοκίτρινοι πήγαν εν συνεχεία το παιχνίδι στα μέτρα τους ελέγχοντας πλήρως την ροή του αγώνα. μετά το 35΄ η Ζακυνθινή ομάδα πίεσε ξανά ψάχνοντας το 3ο γκολ, στο 38΄ ο Οικονόμου έβγαλε κάθετη πάσα στον Σολφερίνο ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Καλαμαριάς, στο 39΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για ανατροπή του Σολφερίνο στην περιοχή και ζήτησαν πέναλτι το ημίχρονο βρήκε την Ζάκυνθο να προηγείται με 2-0.

Στο β΄ μέρος ο Σολφερίνο αντικαταστάθηκα πό τον Βούκοβιτς καθώς κτύπησε σοβαρά στην γνάθο. Το σκηνικό όμως δεν άλλαξε,  οι νησιώτες μπήκαν ξανά φουριόζοι καταφέρνοντας να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και ευτύχησαν να πετύχουν στο 53΄ να πετύχουν και άλλο γκολ όταν ο Τορεσάνι μπήκε από δεξιά έδωσε στον Όττα και  αυτός έδωσε διαστάσεις θριάμβου με πλασε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

Στο 62΄ ο Όττα θα σημαδέψει το οριζόντιο Δοκάρι του Καρατζιοβαλή. Οι Πόντιοι φάνηκε ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα καθώς οι νησιώτες υπερτερούσαν σε γη και ουρανό!

Στο 69΄ ο Πέττας δέχτηκε αντιαθλητικό κτύπημα με τις τάπες στο πρόσωπο ενώ ήταν κάτω από τον Λι Κουαντιό και βγήκε νοκ άουτ από το ματς. Οι κυανοκίτρινοι με ηγέτη τον Οικόνομου είχαν πάρει το κέντρο και τον έλεγχο του αγώνα. Τα επόμενα λεπτά μέχρι την λήξη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς η ιστορία είχε ήδη γράψει νικήτρια την ομάδα του Ιονίου. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε του νησιώτες να πανηγυρίζουν την 5η συνεχόμενη νίκη στο νησί με ένα καθαρό σκορ!

Από την Ζακυνθινή ομάδα όλοι ήταν άψογοι, κανένας δεν υστέρησε θα ξεχωρίσουμε όμως τον αρχηγό Κώστα οικονόμου ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο “σβήνοντας” από το χώρο του κέντρου τους παίκτες της Καλαμαριάς. Από κοντά σε απόδοση ο Όττα, Τορεσάνι, Σκαθαρούδης καθώς και υπόλοιποι Ζακυνθινοί παίκτες!

Συνθέσεις:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τζανλούκα Κολονέλο

Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Οικονόμου, Αποστόλου, Πέττας (61΄λ. τρ. Κουνσόλο), Μπίρης (90+3΄ Νομικός), Φωτιάς, Σκαθαρούδης, Όττα, Τορεσάνι, Σολφερίνο (46΄ λ. τρ. Βούκοβιτς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Ανδρέας Παντζιαράς

Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης (46΄ Καπίας), Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μωυσιάδης, Παρμαξίδης, Βέντζιος (27΄ Προβατίδης), Αθανασάκης, Βλάχος, Λι Κουάντιο (61΄ Σακκάς).

Διαιτητής: Παπαγεωργίου Γεώργιος (σύνδεσμο Άρτας) – Βοηθοί: Χουλιαράς Σπύρος, Πυλαρινός Αντώνης και 4ος Παναγιωτόπουλος Βασίλης (σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας)

 

Μικρά μικρά

Σοβαρός ο Τραυματισμός του Σολφερίνο καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα στην άνω γνάθο, σύμφωνα με πληροφορίες ο επιθετικός της Ζακύνθου θα διακομιστεί στο Ρίο για περαιτέρω εξετάσεις.

Το συνεργείο του ΟΤΕ βλέποντας τον Σολεφερίνο στο Λιμάνι της Ζακύνθου προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή στο Ρίο

η διοίκηση της Καλαμαριάς προσφέρθηκε να πληρώσει τα εισιτήρια του Ζακυνθινού ποδοσφαιριστή και των δύο συνοδών του, δείγμα της αλληλεγγύης των δύο Συλλόγων!

Πρόβλημα και με τον Νίκο Πέττα ο οποίος δέκτηκε αντιαθλητικό φάουλ από τον παίκτη της Καλαμαριάς Λι Κουαντιό και θα χρειαστεί ράμματα στο πρόσωπο!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.