Το «ok» της ΕΠΟ περιμένει ο Βλάσης Τσάκας για να ανακοινώσει στην Καβάλα τρεις παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ μετά το πρόβλημα με την αδειοδότηση. Αισιόδοξος για ανάκαμψη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους 93,7:

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για την αγαπημένη μας ομάδα. Τι σκέφτεστε; Περιμέναμε το Γενάρη να έρθουν οι ενδεκαδάτοι παίκτες αλλά και αυτό αλλάζει τώρα.

Η ΠΑΕ Καβάλα είχε σχεδιάσει τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη με το ελάχιστο επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά τις μεταγραφές μεγάλων. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ομάδα μόνο ένας μεγάλος, ο Σάκης Πρίττας. Λέγαμε ότι θα μας επιτρεπόταν να παίρναμε άλλους τρεις. Έτσι είχε σχεδιαστεί και είχαν κλειστεί και είχαν δοθεί προκαταβολές σε τρεις παίκτες που θα έκαναν αίσθηση. Προφορικά πληροφορήθηκα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές αφού η ομάδα μας το καλοκαίρι που έπρεπε δεν είχε καταθέσει φάκελο για αδειοδότηση, με αποτέλεσμα να είμαστε σε περιορισμό. Ο κανονισμός μιλάει για μια μεταγραφή μεγάλου παίκτη στη χειμερινή περίοδο και περιορισμένες μεταγραφές μικρών. Κάναμε σήμερα(χθες) μια επιστολή και ζητάμε κατά εξαίρεση να μας επιτραπούν μεταγραφές, πάντα στο πλαίσιο που είναι στο μάξιμουμ τέσσερεις. Πιστεύω ότι το αίτημα μας είναι δίκαιο. Δεν γίνεται το πρωτάθλημα επί ίσους όρους. Αν είσαι τιμωρημένος δεν παίζεις καθόλου, αν δεν είσαι μπορείς να κάνεις ότι κάνουν και οι άλλοι. Πιστεύουμε ότι το αίτημα μας θα γίνει γνωστό και θα μπορούμε να πάρουμε 4 παίκτες μεγάλους. Αν γίνει δεκτό το αίτημα μας, είναι έτοιμοι να ανακοινωθούν τρεις παίκτες που είναι κλεισμένοι με προκαταβολές. Είναι παίκτες επιπέδου… Σουπερ Λιγκ.

Εάν δεν μας επιτρέψουν και πάμε στο άσχημο σενάριο, τότε τι γίνεται;

Πάμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να σωθεί η ομάδα.

Είναι πληρωμένοι οι παίκτες;

Είναι σήμερα 2 του μήνα αν δεν κάνω λάθος. Η ΠΑΕ δε χρωστάει σε κανέναν. Ο Οκτώβριος είναι πληρωμένος και τρέχει ο Νοέμβριος. Μέχρι τις 10 του μήνα θα έχουμε πληρωμές. Θα τα βρούμε, γιατί έχουμε και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί.

Μόνο η διαιτησία φταίει; Η ομάδα δε μπορεί να κερδίσει;

Για τη διαιτησία διαμαρτυρήθηκα σε συγκεκριμένους αγώνες. Διαμαρτυρήθηκα στο ματς με τη Νίκη Βόλου. Εγώ είδα ότι μέχρι το 60` η Νίκη Βόλου, δεν έκανε ούτε μια φάση. Με λάθος δικό μας φάγαμε ένα γκολ και στη συνέχεια ένα επιθετικό φάουλ το έκανε πέναλτι. Το είπαμε από την πρώτη μέρα, ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση. Στο ποδόσφαιρο πάντοτε δεν κερδίζει ο καλύτερος. Η Λίβερπουλ ήταν πολύ καλύτερη από τη Χαλ, αλλά έχασε με 3-1. Ξέρουμε ότι ο ΑΟΚ, έχει να κερδίσει 2 μήνες. Πιστεύω ότι θα έρθει η πρώτη νίκη με τον πρωτοπόρο την Κυριακή που μας έρχεται. Η εμφάνιση μας αν είναι ανάλογη με τη χθεσινή, θα κερδίσουμε την Κέρκυρα. Το χθεσινό αποτέλεσμα, είναι ουτοπία. Για πρώτη φορά ο ΑΟΚ είχε κατοχή, έκανε ευκαιρίες και δέχθηκε 3 γκολ από πανομοιότυπο τρόπο.

Πόσο άβολα αισθάνεται αυτή την εποχή ο Βλάσης Τσάκας;

Ποιο άβολα δεν μπορεί.

Η ομάδα φλερτάρει με τη Γ` Εθνική. Τι γίνεται, θα την σώσουμε την ομάδα; Είστε αποφασισμένοι;

Ότι περνάει από το χέρι μου, θα γίνει. Αν περνάνε πολλά, τι να πω; Δε θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά, πράγματα. Βεβαίως έχουν επιλεγεί παίκτες κάτω των 24, αλλά και εκεί δεν ξέρουμε τον αριθμό. Περιμένουμε.

Ο κ. Χαραλαμπίδης όταν έφυγε άφησε κάποιες αιχμές. Είπε ότι έγιναν εγκλήματα στην ομάδα.

Ο κ. Χαραλαμπίδης δεν ξέρω για ποιο λόγο έκανε τις δηλώσεις. Ήξερε το ρόστερ από την πρώτη μέρα. Μπορούσε να τα πει από την πρώτη μέρα. Γιατί ανέλαβε;

Τι μήνυμα στέλνεται στον κόσμο; Ανησυχεί για την πορεία της ομάδας.

Ο κόσμος ανησυχεί αλλά εγώ δε βλέπω την ανησυχία του. Η Δόξα Δράμας μας έκοψε με τη βροχή 147 εισιτήρια. Η Καβάλα είχε 71. Αυτή είναι η ανησυχία. Θεωρώ αυτονόητο ότι ο ΑΟΚ θα σωθεί. Δε μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ο ΑΟΚ σωμένος, έστω και αν είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Απομένουν ακόμη 16 παιχνίδια. Περιμένουμε το Ρασίντ από τη Δευτέρα και μετά. Είναι παίκτης δικός μας. Κάνει τη διαφορά. Συνήθως δεν επηρεάζομαι εγώ ψυχολογικά. Δεν είναι θέμα ενθουσιασμού. Σε μια ομάδα όταν δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς και τι σε περιμένει στη γωνιά, τότε ο προβληματισμός υπάρχει. Τα όπλα όμως δεν κατατίθενται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.