Με προπόνηση στο γήπεδο του Μαχαιράδου, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΣ Ζάκυνθος για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό.

Οι Κυανοκίτρινοι δεν αντιμετωπίζουν μέχρι στιγμής αγωνιστικά προβλήματα και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής θα παραταχθούν κομπλέ το Σάββατο το μεσημέρι (16.00). 

Ο Ντάνι Ακίνο επεσήμανε για μια ακόμη φορά στους ποδοσφαιριστές του, την επικινδυνότητα και τις μεγάλες δυσκολίες που παρουσιάζει το ματς, υπενθυμίζοντάς τους το πόσο ποιοτικός είναι ο αντίπαλος. 

Από εκεί και πέρα οι ρυθμοί ήταν αρκετά υψηλοί, με τον Αργεντινό τεχνικό να μένει ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών, που δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω τους τις εκτός έδρας επιτυχίες κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου και Τύρναβο.

Ο καιρός στο νησί δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, αφού έβρεχε σε συχνά χρονικά διαστήματα και έτσι κρίθηκε ότι έπρεπε να προστατευτεί ο φυσικός τάπητας του Σταδίου.

Ανακοινώνει τιμές σε προπώληση και πόρτα η διοίκηση. Την Πέμπτη το μεσημέρι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο παιχνίδι ΑΠΣ Ζάκυνθος- Αιγινιακός. Οι Κυανοκίτρινοι αναμένεται να έχουν την δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων τους, με το γήπεδο να θυμίζει κάτι από… τα παλιά! Η διοίκηση θα ενημερώσει άμεσα τον κόσμο για την τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση αλλά και στο γκισέ του Δημοτικού σταδίου, ανήμερα της αναμέτρησης.  Επίσης θα γνωστοποιηθούν και τα σημεία που θα διατεθούν τα “μαγικά χαρτάκια”. 

Ο γνώριμος Βασίλης Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία, σφυρίζει την αναμέτρηση

Ένας διαιτητής που έχει βρεθεί αρκετές φορές στο “δρόμο” του ΑΠΣ Ζάκυνθος, κλήθηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση κόντρα στον Αιγινιακό. Ο λόγος για το Βασίλη Παναγιωτόπουλο από τον Σύνδεσμο της Αιτωλοακαρνανίας που έχει σφυρίξει 5 φορές στην καριέρα του αγώνα των Κυανοκίτρινων. Πρόκειται για τέσσερις αναμετρήσεις Γ’ και μια Β’ Εθνικής. Βοηθοί του Αγρινιώτης ρέφερι θα είναι οι Μεσσήνης και Σιδέρης από τον Σύνδεσμο Αχαΐας.

Συγκεκριμένα:

Ζάκυνθος- Ατσαλένιος 5-0 (11-11-2009)

Ζάκυνθος- Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 2-1 (19-09-2010)

Φωκικός- Ζάκυνθος 1-0 (28-11-2010)

Ζάκυνθος-  Αναγέννηση Επανομής  0-1 (20-02-2011)

Ζάκυνθος- Βατανιακός 2-0 (03-11-2013/ Β’ Εθνική) 

Βόρειος Ομιλος

Παρασκευή (24/10)

16:00 Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Καλαμαριάς

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουντουρέλης, Ντάλλας (Αθηνών)

4ος: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Σάββατο (25/10)

16:00 Eθνικός Σερρών – Φωκικός

Διαιτητής: Καρολόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών), Γούτας (Χαλκιδικής)

4ος: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Κυριακή (26/10)

15:00 Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Βάντσης (Δράμας)

4ος: Κοτσάνης (Δράμας)

Δευτέρα (27/10)

18:00 Λαμία – ΑΕΛ

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Παπαδόπουλος Η. (Μακεδονίας)

4ος: Ζαραβίνος (Αθηνών)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.