Στη Φορτούνα Ντίσελντορφ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι ο Χάρης Μαυρίας, με τον γερμανικό σύλλογο να ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό του.

Από την Αγγλία στη Γερμανία θα μετακομίσει ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος για ένα εξάμηνο θα φορά τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε τον δανεισμό του πρώην μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα φορά από εδώ και στο εξής τα κόκκινα με σκοπό να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται στη 15η θέση (μεταξύ 18 ομάδων) της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό να αποτελεί τη διορθωτική κίνηση στο ρόστερ προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχο της παραμονής. Έτσι, όπως συνέβη και πέρσι όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, έτσι και φέτος θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα για το β’ μισό της αγωνιστικής περιόδου με στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να εξελιχθεί.

Η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται στην Β΄ Γερμανίας και θεωρειται μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ρηνανίας Βεσφαλίας!  Düsseldorfer Turn-und Sportverein Fortuna 1895 e.V. η F95) είναι γερμανικός αθλητικός σύλλογος από το Ντίσελντορφ που ιδρύθηκε το 1895

Θυμίζουμε πως ο Χάρης Μαυρίας πουλήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Σάντερλαντ το καλοκαίρι του 2013, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η γερμανική ομάδα κατάφερε και έβαλε και καλοκαιρινή οψιόν αγοράς για τον 21χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος πήρε το νούμερο 35 και παρουσιάστηκε επίσημα από την νέα του ομάδα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Μαυρία, αφού παρότι είναι μόλις 21 ετών έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τον Παναθηναϊκό, την Σάντερλαντ και την Εθνική Ελλάδα. Έχει εντυπωσιακή ταχύτητα, είναι πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός και έχει εντυπωσιακά προσόντα», σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Ρασίντ Αζουζί.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Μαυρίας στάθηκε στα πολύ καλές κουβέντες που του είπαν οι Στέλιος Μαλεζάς και Γιάννης Γιαννιώτης, που έχουν φορέσει την φανέλα του ίδιου συλλόγου και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με ένα τόσο ιστορικό κλαμπ. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να προσφέρω αυτά που μπορώ. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, παρά μόνο ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον σύλλογο. Για μένα η επιτυχία της ομάδας είναι πάνω από όλα».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.