Το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Φιλάθλων της Rangers FC πραγματοποιείται στο νησί μας αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο αθλητικό γεγονός, το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στην χώρα μας, ενώ θα φιλοξενηθούν σπουδαίες προσωπικότητες των «Διαμαρτυρόμενων» από το παρελθόν όπως ο Νάτσο Νόβο, ο Γκρέγκ Ντόχερτι και ο Μάρκο Νέγκρι.

Επίσης έχει ήδη προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο αρχικά προπόνηση στο γήπεδο του Πλάνου για τα νέα παιδιά στις 09.00, ενώ στις 18.30 θα γίνει ο Φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα σε επίλεκτους παίκτες των Rangers FC και την ομάδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Ζακύνθου.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το παιχνίδι, ενώ όποιος θέλει μπορεί να διαθέσει χρήματα που θα δοθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ιονίων Νήσων (πρώην ΟΔΑΖ).
Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Ζακύνθου Χαράλαμπος Ανδριόπουλος μίλησε για το φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο.
«Εμείς θέλουμε να προσφέρουμε στην Ζακυνθινή κοινωνία. Θα πραγματοποιήσουμε αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα υπέρ του ΟΔΑΖ. Η ομάδα της IPA Ζακύνθου θα παίξει με την επίλεκτη ομάδα των Rangers».
Επίσης την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Φιλάθλων των Rangers, το οποίο θα ξεκινήσει στις 11.00 σε ξενοδοχείο του Λαγανά και θα περιλαμβάνει ειδικές βραβεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.