Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές, τα Τρίκαλα επικράτησαν 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας και ήταν οι μεγάλοι νικητές στο θεσσαλικό ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Football League. Κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες εξαιτίας της βροχής έγινε το παιχνίδι, που είχε και αρκετή ένταση.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ακυρώθηκε γκολ της Αναγέννησης, αλλά λανθασμένα, καθώς ο Τσούκαλος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δεν ήταν οφσάιντ. Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 43′. Ο Τσούκαλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον Χιώτη και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν σωστά για οφσάιντ. Αυτό που δεν έπρεπε να μετρήσει, μέτρησε.

Στο 48′ ο Φλίγκος έπεσε στα όρια της μεγάλης περιοχής της Αναγέννησης, αλλά ο διαιτητής Αντωνίου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι Ακολούθησαν επεισόδια με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να τραβούν τον διαιτητή και στη συνέχεια να κάνουν επίθεση και οι άνθρωποι του πάγκου στον βοηθό διαιτητή. Είχαν δίκιο που φώναζαν οι γηπεδούχοι. Ο Γκουγκούδης της Καρδίτσας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη στο 61′, επειδή έκανε χέρι σε εκτέλεση φάουλ του Ναβάρο. Ο Ζώνας έσπρωχνε τον Γκουγκούδη να βγει γρήγορα εκτός αγώνα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και αυτός και ο Τσούκαλος της Αναγέννησης.

Στο 65′ ο Βρούτσινα εκτέλεσε πέναλτι και έκανε το 1-1, ενώ στο 77′ ο Κουσκουνάς με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ (2-1), αφού πήρε την μπάλα έπειτα από σουτ του Βρούτσινα στο δοκάρι.

Το τελικό 3-1 έγινε στο 82ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Κουσκουνάς σε ανατροπή από τον Δημόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Βρούτσινα.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Λαμπάκης (71′ Κουσκουνάς), Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Δουκάκης (46′ Φλίγκος), Ναβάρο (85′ Ντόικιτς), Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Γκουγκούδης, Τσιλούλης (64′ Ακασού), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι (76′ Υφαντής).

Κείμενο: sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.