Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η συνέντευξη τύπου για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο, ανάμεσα στη Ζάκυνθο  και τον ΑΟ Κατασταρίου.

Στη συνέντευξη τύπου, από πλευράς ΕΠΣ Ζακύνθου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, Λεωνίδας Μαλιούφας, ο Γενικός Γραμματέας, Χαράλαμπος Ραυτόπουλος και ο Ταμίας, Νίκος Καλλιβωκάς.

Λεωνίδας Μαλιούφας (Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου)

Ο τελικός αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ευελπιστούμε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων, ένας αγώνας γιορτής για το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να κερδίσει ο καλύτερος και η ομάδα που θα ξεχωρίσει στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι όλοι όσοι θα έρθουν στο Δημοτικό να εμείνουν ευχαριστημένοι από το θέαμα αλλά και από την οργάνωση. Το τελετουργικό και το οργανωτικό κομμάτι θα το αναλάβει η Ένωση όπως γίνεται κάθε χρόνο, θέλουμε ο κόσμος να έρθει και να τιμήσει αυτές τις δύο ομάδες. Αυτό που θέλουμε είναι αυτός ο τελικός να μείνει στην ιστορία και να τον θυμόμαστε πάντα με καλές αναμνήσεις και όμορφα  συναισθήματα. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημοσιογράφος από το zantemats  Κώστας Μάργαρης ο οποίος θα μας κάνει φέτος την τιμή. Θα υπάρχει η μπάντα του Δήμου Αρτεμισιών. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 5 ευρώ, όπως δηλαδή ήταν και πέρυσι. Καλεσμένος της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκου και της ΑΕΚ Γιάννης Καλιτζάκης.


Οι εκπρόσωποι των ομάδων
Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν και οι εκπρόσωποι των φιναλίστ. Συγκεκριμένα από πλευράς της Ζακύνθου (τυπικά γηπεδούχος) μίλησαν ο Στράτος Κουρούμαλος (εκπροσώπησε το τεχνικό τιμ, μια και οι δύο προπονητές (Νόλης & Τρουπιώτης είχαν την ίδια προπόνηση) και ο Ραφαήλ Πέττας. Από τον ΑΟ Κατασταρίου ο προπονητής Παναγιώτης Γουσέτης και ο Στέλιος Λιβέρης.


Στράτος Κουρούμαλος (εκπρόσωπος του τεχνικού τιμ της Ζακύνθου)

Εκπροσωπώντας την ομάδα της Ζακύνθου θα ήθελα να χαιρετήσω την άλλη ομάδα που είναι στο τελικό το Καταστάρι, που θυμίζει σε όλους μας το περσινό τελικό. Που δείξαμε δείγματα ήθους και οι δύο ομάδες. Πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο. Να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε εμείς αλλά αν δεν το αξίζουμε να το πάρει το Καταστάρι! από την μεριά μας ο ΑΠΣ Ζάκυνθος και ο Ζακυνθιακός πάντα ξέρουν να τιμούν παιδιά που έχουν προσφέρει στην ομάδα. Ο ένας είναι ο ξεχασμένος Κουρούμαλος Γεράσιμος ο οποίος φόρεσε και τίμησε την φανέλα της Ζακύνθου και σε συνδυασμό με το πρόσφατο πρόβλημα υγείας η Ζάκυθος τον τιμά για την προσφορά του. Παράλληλα υπάρχει ένας άλλος ποδοσφαιριστής με μακράν πορεία στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος αλλά και του Ζακυνθιακού ο οποίος είναι ο Χρήστος Φυτόπουλος που θα τιμηθεί.

Παναγιώτης Γουσέτης (προπονητής του ΑΟ Κατασταρίου)

Από την πλευρά μου και εγώ θέλω να χαιρετήσω την ομάδα της Ζακύνθου που έφτασε στον τελικό. Σίγουρα είναι είναι μια πρόκληση για την ομάδα του Κασταρίου έναν τελικό έναν αγώνα που θα κρίνει τον Κυπελλούχο και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Ζάκυνθος η οποία έχει γράφει την δική της ιστορία τόσο στα ατομικά πρωταθλήματα όσο και στα ομαδικά σε επαγγελματικές κατηγορίες. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θα διεκδικήσει επί ισοις όροις  όρις αυτό που της αναλογεί και δεν είναι άλλο από τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα. όμως ένα τελικός είναι πάντα τελικός καλώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν έμπειρους ποδοσφαιριστές, Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι, αντάξιο και των δύο ομάδων και να το χαρούν οι χιλιάδες φίλοι που θα το παρακολουθήσουν.

Για το που  θα κριθεί το παιχνίδι:

Παναγιώτης Γουσέτης

Θα κριθεί το κατά πόσο το θέλουν οι ομάδες, ένας άλλος παράγοντας που θα παίξει ρόλο είναι οι μεγάλες προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο θα μπορέσουν να πάρουν τις ομάδες στις πλάτες τους.

Στράτος Κουρούμαλος

Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες αυτά τα παιχνίδια δεν κρίνονται μόνο στην ποιότητα αλλά και στο πάθος των παικτών και από τις δύο ομάδες υπάρχουν παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό, ευελπιστώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι και από εκεί και μετά είναι όλα ρευστά!

Για το συναίσθημα για Γουσέτη και Κουρούμαλο που πέρυσι ήταν μαζί στον Ζακυνθιακό:

Παναγιώτης Γουσέτης

Έτσι είναι η μοίρα του ποδοσφαίρου των παικτών αλλά και των προπονητών, την μια φορά συνεργάτες και την άλλη αντίπαλοι για 90 λεπτά! Δεν υπάρχει καμιά αντιπαλότητα υπάρχει μια άριστη σχέση με τον Δάσκαλο (Κουρούμαλο) τα προηγούμενα χρόνια αλλά είμαστε μόνο αντίπαλοι εντός αγωνιστικού χώρου και μόνο φίλοι εκτός αγωνιστικού χώρου!

Στράτος Κουρούμαλος

Είναι από τα παράξενα παιχνίδια της τύχης, μια χρονιά μαζί με τον Παναγιώτη και τώρα απέναντι για την  διάρκεια του παιχνιδιού! Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα  καθώς η μισή μάδα του Κατασταρίου είναι παίκτες που προέρχονται από τον Ζακυνθιακό κάτι που με χαροποιεί. Ευελπιστώ στο νέο ξεκίνημα που κάνει η Ζάκυνθος να είμαστε εμείς οι νικητές.

 


Tοποθετήσεις παικτών:

Ραφαήλ Πέττας (ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου)

Από την μεριά μου και εγώ θέλω να ευχηθώ στους αντίπαλους μου και στους συμπαίκτες μου να έχουμε όλοι υγεία και να βγούμε χωρίς τραυματισμούς από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και σε όλα τα παιχνίδια έως το τέλος της φετινής χρονιάς. Αυτό το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς απέναντι μας θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια έμπειρη ομάδα, πιο έτοιμη από την δική μου την ομάδα αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά σε τέτοια παιχνίδια τελικού αυτό που θα μετρήσει είναι η ψυχή, η θέληση και το πάθος, Αν όλα αυτά που προανέφερα τα βγάλουμε εμείς σαν ομάδα, τότε πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές του αγώνα. Ευελπιστώ ότι σε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι να έρθουν οι ζακυνθινοί και να γεμίσουν στο Στάδιο για να δουν δύο μεγάλες ομάδες που έχουν προοπτικές για την Γ΄ Εθνική κατηγορία. 

Στέλιος Λιβέρης (Ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κατασταρίου)

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, έναν τελικό με μια ιστορική και μεγάλη ομάδα του νησιού. Για εμάς είναι ένα από τους δύο στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε σε καλή κατάσταση χουμε δυνατή ομάδα και πρέπει να μπούμε και να πετύχουμε το πρώτο στόχο μας. Εύχομαι μα γίνει ένα καλό παιχνίδι, να έχουμε υγεία και όλοι οι ποδοσφαιριστές να βγουν χωρίς πρόβλημα από το γήπεδο και να ευχηθώ η δική μου ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο στο τέλος.

Για το που  θα κριθεί ο τελικός:

Στελιος Λιβέρης

Ένας τελικός έχει ιδιαιτερότητες, δεν είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, μεγάλο ρόλο θα παίξει η εμπειρία των ποδοσφαιριστών, ένας άλλος λόγος είναι το χορτάρι του δημοτικού καθώς και οι δύο ομάδες αγωνίζονται πιο πολύ σε πλαστικό τάπητα. Σίγουρα πάθος θέληση και πίστη. Είμαστε πολυ καλά ψυχλογικά

Ραφαήλ πέττας

θα συμφωνήσω απόλυτο με τον Στέλιο, αυτό που θα μετρήσει πιο πολύ είναι η εμπειρία, ποιος το θέλει πιο πολύ, από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι, δεν τελειώνει η χρονιά ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ευελπιστώ ότι το Σάββατο θα είναι η δική μου ομάδα αυτή που θα σηκώσει το τρόπαιο.

Για το αν είναι αποτυχία η μη κατάκτηση του τροπαίου:

Παναγιώτης Γουσέτης

θεωρώ όχι καθώς το κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός, σίγουρα και οι δύο ομάδες το χρειάζονται, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού όλων είναι το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός στόχος και των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. αυτό που θα δώσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. οι αυτές ομάδες είναι οι απόλυτες πρωταγωνίστριες του τοπικού και κάποιος πρέπει να είναι ο νικητής κάποιος θα είναι ο ηττημένος

Στράτος Κουρούμαλος

Το φάρμακο της παρηγοριάς για όποιον χάσει είναι ότι θα έχει  κυνηγήσει έναν στόχο που είναι το πρωτάθλημα σε αντίθεση με τον νικητή που θα κάνει μεγάλο αγώνα να συνεχίσει σε δύο διαφορετικούς θεσμούς.

Ραφαήλ Πεττας

θεωρώ και εγώ αν αποτύχει κάποια από τις δύο ομάδες δεν είναι αποτυχία αφού βασικός και κυρίαρχος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα η κατάκτηση του Κυπέλου είναι ένας στόχος που τον έχουμε βάλει και θέλουμε να το πετύχουμε

Στέλιος Λιβέρης

Έχοντας ζήσει πέρυσι στην ομάδα του Κατασταρίου και έχοντας χάσει το πρωτάθλημα , πιστεύω ότι και οι δύο τίτλοι αυτοί είναι πάρα πολύ σημαντικοί! όπως θέλουμε το πρωτάθλημα έτσι θέλουμε και το κύπελλο. Αν το χάσουμε το κύπελλο θα είναι μια αποτυχία για εμάς!

Προβλέψεις για το σκορ:

Παναγιώτης Γουσέτης

Θεωρώ ότι θα γίνει ένα σπουδαίο ματς και θα είναι η πρώτη φορά σε τελικού που θα πάμε στα πέναλτι!

Στέλιος Λιβέρης

πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το Σαββάτο και για να κερδίσουμε δεν πρέπει να μην  δεχτούμε γκολ θα πω ένα 2-0 για την ομάδα μου, ένα γκολ στην αρχή και ένα στο τέλος!

Ραφαήλ Πέττας

Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα τα καταφέρει και θα κερδίσει με 2-1 το ματς

Στράτος Κουρούμαλος

Επειδή πιστεύω ότι η φανέλα της Ζακύνθου είναι βαριά από το Καταστάρι η Ζάκυνθος θα κερδίσει (χαριτολογώντας ακόμη και με χέρι 1-0 )

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.