Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός καλεί όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας να παραβρεθούν στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο κτήριο της Περιφεριακής Ένωσης Δήμων (πλησίον Εφορίας), με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 12/6.

Όπως ακόμα αναφέρεται: “Ο Πανηλειακός φτάνει στην ώρα …μηδέν, γι’ αυτό μοναδικό θέμα της συνέλευσης θα είναι να καταγράφουν οι δυνατότητες και να μετρηθούν οι δυνάμεις, για το εάν και πόσο είναι εφικτό ο Πανηλειακός με το υπάρχον σχήμα που βασικός του πυλώνας είναι ο Πυρσός, να μπορέσει να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής .

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και αναγκαία”.

Η κατάσταση

Υπενθυμίζεται πως, η καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά, υπό άλλες συνθήκες, θα έπρεπε να βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο στις τάξεις του Πανηλειακού, με το βάρος να δίνεται στο πως θα πορευτούν οι «ερυθρόλευκοι» και τι στόχους θα θέσουν στο νέο πρωτάθλημα της ΓΕθνικής.

Αλλά το τι τελικά θα γίνει, παραμένει αβέβαιο! Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα!

Η “επόμενη μέρα” με τα τωρινά δεδομένα, ξεκάθαρα προδιαγράφεται πολύ δύσκολη, αν δεν υπάρξουν βοήθειες, στήριξη και ευρεία συμμετοχή.

Αυτό άλλωστε προκύπτει ήδη κι επίσημα μετά και την αρχική ανακοίνωση – ενημέρωση που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες (31/5) από τους έως τώρα διοικούντες της ομάδας ως πρώτη εικόνα. Και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και αγωνία!

Ως τώρα η δυστοκία παραμένει, κι ένας βασικός λόγος είναι πως κάποιοι που μετείχαν στην κίνηση “Πυρσός” την τελευταία διετία, πλέον ή έχουν ήδη αποχωρήσει ή εξέφρασαν την πρόθεση να αποχωρήσουν τώρα. Συν την έλλειψη γενικότερης στήριξης, με χαρακτηριστικότερη την πολύ μικρή προσέλευση στο γήπεδο!

  • Το σίγουρο είναι πως ο Πανηλειακός βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι εποχές και οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και σαφώς απαιτείται συμμετοχή και βοήθεια από όλους προκειμένου η «ερυθρόλευκη» ομάδα να προχωρήσει με επιτυχία.

Τα δυο τελευταία χρόνια ασφαλώς και έγινε μεγάλη προσπάθεια, κάτι που δεν αμφισβητείται βέβαια, αλλά τώρα χρειάζεται ακόμα περισσότερη προκειμένου η ομάδα της πρωτεύουσας της Ηλείας να προχωρήσει με επιτυχία στον προσεχή αγωνιστικό μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής.

* * * Η ανακοίνωση, με τίτλο “Θα συνεχίσει να υπάρχει ο Πανηλειακός;” υπενθυμίζεται πως έθετε σημαντικά ζητήματα, όπως μεταξύ άλλων:

Ευχαριστούμε θερμά, όσους από τους φιλάθλους ενίσχυσαν με την παρουσία τους την ομάδα και ήταν δίπλα της

Ευχαριστούμε ολόψυχα, όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας. Χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά τους δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί η παρουσία και η πορεία του Πανηλειακού.

Όμως: Τα μεγέθη είναι πολύ δυσανάλογα! Τα 87 συνολικά εισιτήρια διαρκείας της απερχόμενης σεζόν και τα 47 απλά εισιτήρια που κόπηκαν ακόμα και σε ματς του πρώτου κιόλας γύρου (και με την ομάδα να προέρχεται από συνεχόμενες νίκες), συν τον μόλις διψήφιο αριθμό και σε άλλους, δυστυχώς, αγώνες, είναι αυτονόητο ότι δεν μας προσφέρουν την απαιτούμενη ώθηση και δύναμη για το μέλλον!

Η συνεχιζόμενη απουσία των πολλών και η έλλειψη έμπρακτου ενδιαφέροντος για τον Πανηλειακό, είναι αυτονόητο ότι μας προβληματίζει στο μέγιστο βαθμό!

Σίγουρα διανύουμε μια πολύ κρίσιμη και ιδιαίτερη συγκυρία όπου η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη παντού, αλλά για την ομάδα μας το ακόμα χειρότερο είναι η αδιαφορία και η έλλειψη προοπτικής!

Σε αυτό το χρονικό σημείο, όπως είμαστε από την πρώτη μέρα “καθαροί και ξάστεροι” γνωστοποιούμε με κάθε ειλικρίνεια πως ο Πανηλειακός φτάνει στην «ώρα μηδέν»!

Το μεγάλο και ιστορικό σωματείο είναι υπόθεση που μας αφορά ΟΛΟΥΣ μας. Μια ομάδα – σύμβολο, που είναι άλλωστε πολύ σημαντικός εκπρόσωπος της ίδιας της πόλης. καθώς και του Νομού!

Αλλά και που δεν θα μπορεί να συνεχίσει, αν δεν έχει την βοήθεια ΟΛΩΝ μας από οποιοδήποτε θέση είναι αυτή! Από φορείς, από επιχειρηματίες, αλλά πολύ περισσότερο από όσο ως τώρα, από τον φίλαθλο κόσμο!

Η έγκαιρη ενημέρωση ΟΛΩΝ για το αδιέξοδο στο οποίο τείνει να περιέλθει πλέον η ομάδα, είναι η ελάχιστη υποχρέωση μας!

Η Κίνηση «ΠΥΡΣΟΣ» έχει τονίσει δημόσια, κι από την πρώτη μέρα της, αλλά και κατ’ επανάληψη, πως δεν είναι ένα κλειστό …club για λίγους μόνο ανθρώπους. Κάθε συμπολίτης μας, τόσο από τον Πύργο, όσο κι από ολόκληρο τον Νομό είναι ευπρόσδεκτος. Καθώς και απαραίτητος.

Κλείνοντας, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρών σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί από εδώ και πέρα (με πρώτη από αυτές την Γενική Συνέλευση που σύντομα θα συγκληθεί), για την επόμενη μέρα του Πανηλειακού μας!

Και για την ακρίβεια, για να ΥΠΑΡΧΕΙ “επόμενη μέρα”!

Εμείς ονειρευόμαστε την ομάδα μας, μάχιμη, δυνατή, κι όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά χωρίς στήριξη, βοήθεια και συμμετοχή, δεν γίνεται τίποτα!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και προϋποθέσεις, είναι απόλυτα αναγκαίο, και γι’ αυτό σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ”.

iliaoikonomia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.