Ο μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος της λακωνικής ΠΑΕ ανακοίνωσε την “πλήρη αποξένωσή” του από τα κοινά της ομάδας, για λόγους που δεν διευκρινίζονται.

Η ανακοίνωση Βουδούρη:

Με την σημερινή απόφασή μου δηλώνω την αποχώρησή μου από το ιδιοκτησιακό καθεστώς – ιδιοκτησία της ποδοσφαιρικής ομάδος της Σπάρτης, καθώς και στην άμεση μεταβίβαση του συνολικού μετοχικού πακέτου (μετοχών) που κατείχα έως και σήμερα. Έστω και εάν πέρασαν, ελάχιστοι μήνες από την εξαγορά των περισσότερων μετοχών (μεγαλομέτοχος), καθώς και της ιδιοκτησίας (Ιδιοκτήτης) της Ιστορικής ομάδος Ποδοσφαίρου της Σπάρτης, έχοντας όμως αφιερώσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου με άλλους τρόπους στην ομάδα αυτή, μην ξεχνάμε δε την ιδιαίτερη συνεισφορά μου κυρίως πέρυσι για την παραμονή της Ομάδος αυτής στην κατηγορία για να μην υποβιβαστεί, καθώς και φέτος εξαγόρασα τις μετοχές από τον κ. Γιαννακόπουλο, για έναν θεσμό και μία ομάδα όπως αυτόν του Ποδοσφαίρου και όπως αυτής της ομάδος της Σπάρτης τους οποίους και σέβομαι…

Δηλώνω με την παρούσα, την πλήρη αποξένωση μου, από την Ομάδα – αποχώρησή μου, τόσο ως Ιδιοκτήτης, όσο και σαν μεγαλομέτοχος….

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους και όσες, ήταν δίπλα μου και ιδιαίτερα τους Παίκτες, όλους τους συντελεστές της ομάδας (Team), τον Προπονητή της ομάδος καθώς και όλους τους Φιλάθλους – φίλους της ομάδος της Σπάρτης..

Είναι βέβαιο ότι η ομάδα μένει σε ισχυρά και καλά χέρια..

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες….

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.