Ένα πραγματικό χάος επικρατεί στην ποδοσφαιρική Ζάκυνθο λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου! Ένα απίστευτο γαϊτανάκι θύματα τις ίδιες τις ομάδες που μια υπάλληλος της ΠΕ Ζακύνθου ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος στο 100% ενώ η ίδια τα προηγούμενα χρόνια έδινε το πράσινο φως για να μπορέσουν οι ομάδες να αγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα!!! Το ερώτημα που τίθεται αυτή την στιγμή γιατί συμβαίνει αυτό το θέμα αυτή την χρονική στιγμή!

ποιος είναι πίσω από όλα αυτά και τι αποσκοπεί; Σύμφωνα με πληροφορίες η Χορήγηση άδειας τέλεσης αγώνων από την ΠΕ Ζακύνθου στα Ζακυνθινά Σωματεία έχει βάλει φωτιά στα μπατζάκια των παραγόντων των ομάδων που τρέχουν και δεν φτάνουν για να ετοιμάσουν ένα ογκώδη φάκελο δικαιολογητικών που είναι δυνατό να διεκπεραιώσουν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Το ζητούμενο στην ιστορία είναι γιατί η συγκεκριμένη υπάλληλος τώρα είδε την νομιμότητα και δεν την έβλεπε τα προηγούμενα χρόνια που έδινε άδειες τέλεσης αγώνα χωρίς οι ομάδες να προσκομίσουν κανένα δικαιολογητικό! Απορίας άξιον είναι πώς όλα αυτά τα προηγούμενα  χρόνια η ΕΠΣ Ζακύνθου  ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος έκλεινε τα μάτια και τα αυτιά και άφηνε να διεξάγονται αγώνες! Σίγουρα η ιστορία αυτή έχει προεκτάσεις και κόντρες ανθρώπων που ασχολούνται με το άθλημα!

Για αυτό το θέμα έχει ενημερωθεί ο Αντιπεριφεριάρχης Λευτέρης Νιοτόπουλος όπως επίσης και ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Η ΠΕ Ζακύνθου σε συνεργασία με την Περιφέρεια άλλα και την ΕΠΣ Ζακύνθου κάνει ότι είναι δυνατόν να διεξαχθούν οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και να μην διαταραχθεί η ομαλότητα. Για αυτό τον λόγο προσανατολίζονται για 6μηνη παράταση για την προσκόμιση των δικαιολογητικών από τα Σωματεία!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΠΕ Ζακύνθου και το συγκεκριμένο γραφείο εχει ενημερώσει τα Σωματεία για τηνδιαδικασία από τον περασμένο Δεκέμβριο

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.