Σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι… Μετά από αρκετές εβδομάδες διαβουλεύσεων και επαφών της διοίκησης του ΑΟΚ επήλθε αποτέλεσμα! Μπορεί το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να μην πέτυχε στο 100% αλλα το πρόσημο είναι θετικότατο για την ομάδα του ΑΟΚ!

Και το λέμε αυτό αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Διονύσης Μαλαφούρης ένας εκ των τριών παικτών που είχαν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν από την ομάδα επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις αφού πριν από λίγες ημέρες τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και έτσι ο » killer» θα προσφέρει τις υπηρεσίες του εκ νέου στην ομάδα του πρώην Δήμου Αλυκών! Με αυτό τον τρόπο λοιπόν κλείνει αισίως το ένα από τα τρία «καυτά» θέματα που υπήρχαν στην ομάδα!

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με πληροφορίες πηγαίνει πολύ καλά το θέμα του Μάριου Κωστάκη (φωτο) ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά! Ανάμεσα στον έμπειρο μέσο και την διοίκηση έχει βρεθεί κοινή συνισταμένη και πολύ πιθανόν εντός της Πέμπτης να υπάρξει οριστική θετική εξέλιξη με την επανένταξη του παίκτη στην ομάδα του ΑΟΚ!

Αυτά όσον αφορά τους δύο… γιατί ο τρίτος της παρέας που ακούει στο όνομα Στέλιος Λιβέρης είναι αποφασισμένος να μην κατέβει να αγωνιστεί αφού για αυτόν το γυαλί έχει ραγίσει και δεν ξανακολλάει!

Στην ομάδα του ΑΟΚ απουσιάζουν κάποιοι  παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως ο Αλέξης Κομιώτης και ο Μάριος Μαρούδας οι οποίοι θα ενσωματωθούν οσονούπω.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι στο γήπεδο του Αγγερικό έγινε φιλικό δίτερμα ανάμεσα στοn ΑΟΚ και τον Εθνικό Σκουλικάδου με τους πρώτους να κερδίσουν με 5-4 σε ένα παιχνίδι που οι δύο προπονητές ήθελαν να δουν την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση