Με προοπτικές το νέο δ.σ, σημαντικός συμπαίκτης ο Παναγιώτης Τσιβγινίδης, παλιός παράγοντας του Ατρόμητου Λάππα (Ατρόμητος Αχαϊας) , εντός της ημέρας η συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Με όραμα και προοπτική κτίζεται ο νέος ΑΟΚ. Ένα όραμα που δείχνει σιγά σιγά τον δρόμο που θα βαδίσει η ομάδα σε αυτό το δύσκολο ταξίδι της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν ανακατατάξεις όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι, που όμως επί της ουσίας δεν θα παραμείνει το ίδιο με πιο υψηλούς στόχος φυσικά. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας παραμένει ο Αντώνης Ποταμίτης ο οποίος όμως λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν θα μπορεί να παρακολουθεί τα καθημερινά δρώμενα της ομάδας στο νησί.

Για αυτό τον λόγο δεν θα παραμείνει στην θέση του προέδρου, την οποία όπως όλα δείχνουν θα την παραδώσει σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα και δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Σκιαδόπουλο! ο Συγκεκριμένος παράγοντας της ομάδας των Αλυκών έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια το ήθος του, την αφοσίωση του και την εργατικότητα του στην ομάδα και όπως όλα δείχνουν θα αποδεχτεί αυτή την θέση και θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας του ΑΟΚ στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Από εκεί και πέρα βασικός χρηματοδότης θα παραμείνει φυσικά ο Αντώνης Ποταμίτης ο οποίος θα είναι ο άνθρωπος που θα στηριχτεί πάνω του το νέο οικοδόμημα. Πιθανότατα εντός των ημερών το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνέλθει και θα συγκροτηθεί σε σώμα όπου  θα μοιραστούν οι θέσεις και οι αρμοδιότητες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο μέλος του ΑΟΚ ο Παναγιώτης Τσιβγινίδης (ΦΩΤΟ) δεν είναι κανένας τυχαίος στο χώρο του Αχαϊκού ποδοσφαίρου. ο κος Τσιβγινίδης διαθέτει στην Πάτρα μια μεγάλη επιχείρηση λογιστικών γραφείων,Οικονομολόγος και φοροτεχνικός στο επάγγελμα. Πρόεδρος στον Ατρόμητο Λάππα και Ατρόμητο Αχαΐας για 20 χρόνια (1980-1985 και 2001-2014) τον οποίο οδήγησε σε αρκετούς τίτλους και στα σαλόνια της Γ’ και Δ’ Εθνικής. Μέλος στο Δ.Σ. της Αχαγιάς ’82 (μπάσκετ) καθώς και μέλος του ΑΣ Απόλλωνα Πατρών. Επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΠΑ και του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών. Διαθέτει εμπειρία αλλά και γνώσεις για να βοηθήσει την ομάδα, διαθέτει όμως και καλή οικονομική επιφάνεια για να βοηθήσει και προς αυτή την κατεύθυνση. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Ποταμίτη

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.