Το νερό μπαίνει στο αυλάκι για την ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου που θα εκπροσωπήσει το νησί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ποταμίτης θα βρίσκεται Σαββάτο και Κυριακή στο νησί όπου θα ‘έχει επαφές με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου έτσι ώστε να υπάρξει κοινή γραμμή και πορεία για το νέο αυτό ταξίδι της ομάδας. Ο  ισχυρός άνδρας του Συλλόγου μαζί με το υπόλοιπο συμβούλιο θα ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα, αρχής γεννωμένης από τον προπονητή.

Για το θέμα αυτό ήδη έχει γίνει η πρώτη κουβέντα με τον Δημήτρη Νόλη ο οποίος περιμένει τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο κος Ποταμίτης την όποια απόφαση για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας θα την πάρει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου και αυτό θα γίνει έως την Κυριακή το απόγευμα. Από εκεί και πέρα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του ρόστερ.

Αρχική σκέψη είναι να μείνουν 6-8 ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα, αλλά και αυτό θα εξαρτηθεί, τόσο από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, όσο και από τις απαιτήσεις των ίδιων των παικτών σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ΄ Εθνικής. Επίσης ίσως να υπάρξουν καιν επαφές με επιχειρηματίες εδώ στο νησί που έχουν την δύναμη να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα. Πολλά από τα παραπάνω θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.