Δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια οι άνθρωποι της νέας ομάδας της Θύελλας Αμπελοκήπων 1985. Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η δημιοσιοποιήση της επαναλειτουργίας της Θύελλας Αμπελοκήπων υπό την Πρόεδρο Ροδούλα Σπινθάκη, το συμβούλιο της νέας ομάδας θα απαντήσει σε πρώτη φάση με εξώδικα.

Το ένα θα σταλεί στην ΕΠΣ Ζακύνθου με το σκεπτικό ότι έδωσε παράνομα βεβαίωση συμμετοχής σε μια ομάδα, σε ένα συμβούλιο που κατά την άποψη τους είναι παράνομο και το άλλο το εξώδικό θα είναι στο συμβούλιο της παλιάς Θύελλας με την αιτιολογία ότι δεν εφαρμόστηκαν ποτέ οι κανόνες που διέπουν τον αθλητικό νόμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του “ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων 1985” μιλούν για παράνομη Γενική Συνέλευση αφού οι ίδιοι ήταν μέλη του παλιάς ομάδας και ποτέ δεν καλέστηκαν στο να παραβρεθούν και να αποφασίσουν για το μέλλον του Συλλόγου. Επίσης οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουν την γενική συνέλευση που πραγματοποίησε η κα Σπινθάκη αφού όπως λένε είναι παράνομη από την στιγμή που δεν δημοσιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε στις τοπικές εφημερίδες. Ενας από αυτούς που δεν καλέστηκε στην Γενική Συνέλευση ήταν και ο Αντιπρόεδρος της νέας ομάδας Διον. Λιβέρης (φωτο)

Το συμβούλιο της νέας ομάδας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται για να ξεσκεπάσει όπως την αποκαλεί την σκευωρία που παίχτηκε πίσω από τις πλάτες του χωριού για την ομάδα. Το διοικητικό συμβούλιο έχοντας στα χέρια του την αναγνώριση από το πρωτοδικείο  θα προχωρήσει κανονικά όλα τα θέματα που τρέχουν αυτή την στιγμή και αφορούν το πως θα επανδρωθεί και ενισχυθεί καλύτερα η ομάδα στη νέα αρχή που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Β΄΄ κατηγορίας του τοπικού 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.