Αρνητική τροπή πήραν τα πράγματα  το βράδυ της Πέμπτης  στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου στο Γαιτάνι, εκεί που συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι ΖακύνθουΑΟΚ και στελεχών της ΕΠΣ για να διευθετήσουν το θέμα την διοργάνωσης του νέου θεσμού που ακούει στο όνομα Σούπερ Καπ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Σούπερ Καπ είναι ένας νέος θεσμός που υπάρχει στην προκήρυξη της ΕΠΣ Ζακύνθου η οποία διοργανώνει ένα παιχνίδι τελικό μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας (Ζάκυνθος)  και της Κυπελλούχου (ΑΟ Κατασταρίου). Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων λοιπόν συναντήθηκαν στο γραφεία της Ένωσης παρουσία στελεχών της διοργανώτριας για να αποφασίσουν την ημέρα που θα γίνει το παιχνίδι.

Ως γνωστόν στην προκήρυξη αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο ματς διεξάγεται πριν ακόμη αρχίσουν τα πρωταθλήματα. Η Ζάκυνθος την Κυριακή μπαίνει στη μάχη της Γ΄ Εθνικής και ως εκ τούτου θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί ημερομηνία έτσι ώστε να βολεύει τους κυανοκίτρινους. Η πλευρά της ΕΠΣ είχε έτοιμη ημερομηνία για τις 4 του Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη, σε αυτό συμφώνησε και η πλευρά του Κατασταρίου, μόνο που η Ζάκυνθος και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της Γιάννης Βερύκιος διαφώνησε κάθετα καθώς δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν η ομάδα να παίζει την Κυριακή στο Λεωνιδιο, την Τετάρτη να παίζει Σούπερ Καπ και την Κυριακή με την Αχαϊκή στο Στάδιο!

Μάλιστα ο κος Βερύκιος από την στιγμή που δεν τιμωρούνται βαθμολογικά οι ομάδες πρότεινε αυτό το παιχνίδι να γίνει στις γιορτές των Χριστουγέννων σαν μια όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου! Αυτή η πρόταση έπεσε στο κενό και έτσι η πλευρά της Ζακύνθου αποχώρησε από το τραπέζι αφήνοντας το Κύπελλο του Σούπερ Καπ στον ΑΟ Κατασταρίου!

Μια άκρως αρνητική εξέλιξη για την διοργανώτρια που έπρεπε να «ζυγίζει» πάρα πολύ τα πράγματα και να σκεφτεί ότι η Ζάκυνθος αυτή την στιγμή έχει έναν αγωνιστικό «Γολγοθά» να ανέβει και μάλιστα σε μια  δύσκολη Εθνική κατηγορία όπως είναι η Γ΄ Εθνική! Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες η πλευρά της Ζακύνθου δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με το θέμα του Σούπερ Καπ  έκτος και αν υπάρξει αλλαγή πλεύσης από την διοργανώτρια και βρεθεί ημερομηνία που να βολεύει την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση