Στην Γενική συνέλευση που θα γίνει τελικά στις 30 Ιουνίου ο ΑΠΣ Ζάκυνθος θα παέι όσο ποιο έτοιμος μπορεί… Και για αυτό φροντίζουν οι άνθρωποι της ομάδας που κάνουν ότι περνά από το χέρι τους έτσι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να θέσει γερές βάσεις για το μέλλον.

Βάσεις που αρχίσουν από τις Ακαδημίες. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν επαφές με εκπροσώπους Ακαδημιών στο νησί για μια ενδεχόμενη συνεργασία. Από την πλευρά του ΑΠΣ Ζάκυνθος ο Διονύσιος Κορωνιός είναι αυτός που έχει αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο πάντα σε συνεννόηση με τον πρόεδρο Στέλιο Γούναρη.

Ό έμπειρος παράγοντας έχει έρθει σε επαφή με  δύο μεγάλες Ακαδημίες στο νησί του Στράτου Κουρούμαλου και του Σπύρου Φιορεντίνου. Η πρώτη συνάντηση με τον κο Κουρούμαλο έγινε πριν μερικές ημέρες μέσα σε ένα θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Ο έμπειρος προπονητής και παράγοντας έκανε την δική του πρόταση. Το ίδιο έγινε και το απόγευμα της Τετάρτης με τον Σπύρο Φιορεντίνο ο οποίος και αυτός έδειξε καλή θέληση για συνεργασία, καταθέτοντας την πρόταση του.

Οι επαφές θα συνεχιστούν και με άλλες ακαδημίες του νησιού. Μετά το πέρας των επαφών ο ΑΠΣ Ζάκυνθος θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις και στην συνέχεια θα  έρθει σε συμφωνία με τις Ακαδημίες εκείνες που θα είναι πιο κοντά στα συμφέροντα της κυακονίτρινης ομάδας. Το θετικό από τις επαφές είναι ότι υπάρχει κλίμα και ενδιαφέρον για συνεργασία, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Σε διοικητικό επίπεδο, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος αποφάσισε η πρώτη Γενική Συνέλευση που θα είναι απολογιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 30 Ιουνίου και η 2η και πιο σημαντική θα γίνει την Κυριακή στις 14 Ιουλίου μια εβδομάδα μετά τις Εθνικές εκλογές. 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.