Φωτιά προσπάθησε να βάλει ο Τσικλητήρας στη Ζάκυνθο προσπαθώντας να καταθέσουν  κατά του κύρους του αγώνα για αντικανονική συμμετοχή του Ηλία Τσιριγώτη, Οι άνθρωποι της Μεσηνιακής ομάδας θεωρούν ότι ο παίκτης τιμωρήθηκε με την Καλαμάτα με 2η κίτρινη (Κόκκινη)  και δεν έπρεπε να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο παίκτης όμως της Ζακύνθου δεν αγωνίστηκε στο ματς του Κυπέλλου με τον ΑΟ Κατασταρίου και ως εκ τούτου εξέτισε την ποινή του.

Για αυτό τον λόγο στη Ζακυνθινή ομάδα δεν ανησυχούν καθώς γνωρίζουν ότι έχουν τηρήσει κατά γράμμα την νομοθεσία, άσχετα με τους Μεσσήνιους που υποστηρίζουν ότι η μια με την άλλη διοργάνωση δεν έχουν καμιά σχέση! Όμως στην προκειμένη περίπτωση ο ΚΑΠ είναι σαφής καθώς λέει ότι αν ποδοσφαιριστής δεχτεί σε παιχνίδι κόκκινη κάρτα στην περίπτωση αυτή 2η κίτρινη εκτίει την ποινή του στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της ομάδας του ανεξαρτήτου κατηγορίας! Αν ο παίκτης είχε συμπληρώσει 4 ή 7 κάρτες δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί σε άλλο ματς άλλης διοργάνωσης 1 ή 2 αγωνιστικές αντίστοιχα. Για αυτό τον λόγο οι νησιώτες δεν ανησυχούν και πιστεύουν ότι τήρησαν κατά γράμμα την νομοθεσία.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.