Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η 3η Γενική Συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος με θέμα την συγκρότηση διοικητικού Συμβουλίου για τη νέα χρονιά. Αυτό που βγήκε από αυτή την 3η αλλά καθοριστική συνέλευση είναι επιτέλους η ομάδα κάνει το πρώτο της αλλά καθοριστικό βήμα σε αυτήν την δύσκολη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η συνέλευση είχε και εκπλήξεις καθώς σε αυτή παραβρέθηκε για πρώτη φορά και η Ροδούλα Σπινθάκη η οποία συντάχθηκε δίπλα στην προσπάθεια που θα κάνουν και οι υπόλοιποι για την δημιουργία μια ισχυρής ομάδας σε διοικητικό, οικονομικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Συμβούλιο αυτή την στιγμή μπαίνουν ο Στέλιος Γούναρης, ο Στράτος Κουρούμαλος η Ροδούλα Σπινθάκη, ο Νίκος Γεωργιτσόπουλος, ο Ντένης Κόκλας και μια έκπληξη που ακούει το όνομα Πέτρος Λάζαρης! Μάλιστα ο γνωστός πετυχημένος  επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής με τα γνωστά μαγαζιά «Ηδιον»  είναι πρόθυμος να βοηθήσει και να μπει στο Συμβούλιο!

Μπορεί ο ίδιος να μην ήταν παρών στην Συνέλευση αλλά ο κος Γεωργιτσόπουλος ο οποίος διατηρεί άριστη φιλική σχέση με τον εν λόγω επιχειρηματία  τοποθετήθηκε ζητώντας από το νέο συμβούλιο πλήρη διαφάνεια σε όλα και αφού πήρε τις διαβεβαιώσεις δήλωσε ότι και ο Πέτρος Λαζαρης είναι πρόθυμος να μπει και να βοηθήσει! Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κος Λάζαρης ήταν μέλος του Ζακυνθιακού για 2 χρόνια την χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε κατηγορία και την επόμενη στην Γ΄ Εθνική όπως και ο κος Γεωργιτσόπουλος.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που υπάρχουν ανοίγει πλέον ο δρόμος για να μπει η ομάδα σε τροχιά ποδοσφαίρου… Την Δευτέρα 14/8 όλα τα παραπάνω εν δυνάμει μέλη του διοικητικού Συμβουλίου θα συνεδριάσουν έτσι ώστε η ομάδα να ξεκινήσει επί της ουσίας τη νέα αυτή χρονιά. Οι θέσεις του νέου Δ.Σ. δεν έχουν καλυφτεί πλήρως, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες  Σίγουρα έως στις 20 Αυγούστου θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αλλά και των παικτών που θα πλαισιώσουν τον υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Στο θέμα του προπονητή ακούγονται αρκετά ονόματα όπως του Θανάση Θανέλλα αλλά του γνωστού στο νησί λόγω (Ζακυνθιακού) Σπύρου Αντωνόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση