Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της πέμπτης η διοίκηση της ομάδας της Ζακύνθου σχετικά με το τραγικό συμβάν και τον άδικο χαμό δύο ανθρώπων. Του Αναστάσιου Μαρούδα και του υιού του Νίκου Μαρούδα  στον Αλυκανά.

Αναλυτικά:

Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη και την οδύνη μας για τον άδικο αυτό χαμό δύο ανθρώπων. Του Αναστάσιου Μαρούδα και του υιού του Νίκου Μαρούδα  στο τραγικό αυτό συμβάν στον Αλυκανά. Η οικογένεια του ΑΠΣ Ζάκυνθος έχασε δύο μέλη της. Δύο ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μας, στον καθημερινό αγώνα που κάναμε. Ήταν εκεί… μας βοηθούσαν με οπουδήποτε τρόπο. Αγαπούσαν την ομάδα και αγωνιούσαν για τα τεκταινόμενα στον Σύλλογο, ήταν και οι δύο μέλη δικοί μας άνθρωποι. Για αυτό τον λόγο θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια των εκλιπόντων και ευχόμαστε να βρουν την δύναμη και το κουράγιο να αντέξουν αυτή την σκληρή δοκιμασία.

Εκ του Δ.Σ του ΑΠΣ Ζάκυνθος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.