Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Ζακύνθου η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την τύχη του αγώνα Δόξα Λιθακιάς-Απόλλων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας. Βάση του φύλλου αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα (Απόλλωνας) ενώ είχε διακοπεί το ματς στο 78ο λεπτό λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, στην συνέχεια δεν βγήκε να αγωνιστεί και ο διαιτητής Κώστας Ψάρρης έκλεισε το φύλλο αγώνα.

Έτσι λοιπόν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής στηρίχτηκε στο άρθρο 21 του ΚΑΠ και τιμώρησε την ομάδα του Απόλλωνα η οποία χάνει το ματς 3-0 και της αφαιρούνται 5 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και 5 βαθμοί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο! Αυτό σημαίνει ότι ο Απόλλωνας ο οποίος είχε μαζέψει 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα τους χάνει και πηγαίνει στους μηδέν!

Αναλυτικά

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά την συνεδρίασή της την ΤΡΙΤΗ 08/01/2019 ,ασχολήθηκε με την διακοπή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ – ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ που διεξήχθη 15/12/2018 αποφάσισε τα κάτωθι :

Κρίνει υπαίτια για αποχώρηση από τον εν λόγω αγώνα την ομάδα του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ και κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ομάδος Α.Ο. ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ με τέρματα 3 – 0 (άρθρο 21 παρ 3 εδάφιο ΙΙ α του ΚΑΠ.)

Για την ομάδα του ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ , αφαιρούνται πέντε (5) βαθμοί από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πέντε (5) βαθμοί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή διακόσια 200 € (άθρο 21 παρ 3 εδάφιο ΙΙ ε του ΚΑΠ ) .

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.