Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Διον. Ακτύπης είναι ο νέος Βουλευτής Ζακύνθου. Το κόμμα του Η Νέα Δημοκρατία επικράτησε του Σύριζα με ποστοστό 41,93% (7.837 ψήφοι) έναντι 31,20% (5.832 ψήφοι) στα 88 από τα 99 εκλογικά τμήματα. Εν μέσω θερμών πανηγυρισμών έφτασε στο εκλογικό του κέντρο ο νέος Βουλευτής τον οποίο υποδέχθηκαν φίλοι και υποστηρικτές του, συγχαίροντας τον για την μεγάλη εκλογική νίκη που πέτυχε στη Ζάκυνθο.


Ο κ. Ακτύπης εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους για το αποτέλεσμα και δήλωσε πως είναι μια δικαίωση για τον ίδιο καθόσον οι Ζακυνθινοι πίστεψαν στον ίδιο και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και πως θα είναι Βουλευτής για όλους τους Ζακυνθινούς. Στο μπαλκόνι βρέθηκαν και οι άλλοι δύο υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Τετράδη και Αν. Καλόφωνος. ”
Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί μετά από πάρα πολλά χρόνια η παράταξη μας φέρνει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο. Και αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα το φέρνει με εμένα στο ψηφοδέλτιο και είμαι ο Βουλευτής αυτής της παράταξης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω το Ζακυνθινό λαό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου” δήλωσε ο νέος βουλευτής του νησιού.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.