Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν την σύσταση της νέας ομάδας με τον επωνυμία “ΑΠΣ Νέα Ζάκυνθος 1970”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλά και τις εξελίξεις, η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος της μεγάλης ομάδας του νησιού προέβη σε αίτηση τριτανακοπής στο Ειρηνοδικείο Ζακύνθου για να προστατέψει προφανώς τα  συμφέροντα της κυανοκίτρινης ομάδας.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “‘Ερμής” η περίληψη του καταστατικού της νέας ομάδας “ΑΠΣ Νέα Ζάκυνθος” δημιουργώντας κύμα αντιδράσεων από μέλη της διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Μάλιστα το ραδιόφωνο του Ερμή και στην εκπομπή “Ελ κλάσικο”  διασταύρωσαν τα ξίφη τους μέλη και από τις δύο ομάδες.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος έκανε αίτηση τριτανακοπής στο Ειρηνοδικείο Ζακύνθου ζητώντας να  ακυρωθεί η υπ’ αριθμ. 3/2019 διάταξη αναγνώρισης σωματείου με την συγκεκριμένη επωνυμία. Έτσι λοιπόν η υπόθεση αυτή θα εκδικαστεί τον Οκτώβριο του 2019! Αυτό συνεπάγεται ότι το συγκεκριμένο Σωματείο δεν θα μπορεί να πάρει μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα αφού δεν θα εχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η αίτηση της τριτανακοπής του ΑΠΣ Ζάκυνθος προς το Ειρηνοδικείο Ζακύνθου χωρίζεται σε 3 μέρη. Το ιστορικό, το νομικό σκέλος και την αίτηση. Στο ιστορικό σκέλος γίνεται μια αναδρομή της ίδιας της ομάδας από την ίδρυση της το 1970 έως και σήμερα, ο συντάκτης του κειμένου μιλά σε πρώτο ενικό πρόσωπο (Είμαι ο ΑΠΣ Ζάκυνθος) και εξιστορεί την παρουσία του στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο με όλα τα επιτεύγματα του. Κατόπιν αναφέρεται στο υπό ίδρωση Σωματείο “ΑΠΣ Νέα Ζάκυνθος 1970” και κάνει λόγο ότι δολίως ιδρύθηκε για να καπηλευθεί την ένδοξη και λαμπρή ιστορία και να τον αποδυναμώσει. Στο νομικό σκέλος με επιχειρήματα κάνει λόγο για πράξη προσβολής της διακριτικής δύναμης του από το νέο αυτό Σωματείο και τέλος ζητά με αίτηση του την ακύρωση της διάταξης αναγνώρισης αυτού του σωματείου.

Αξίζει λοιπόν να διαβάσετε παρακάτω όλο το σκεπτικό της αίτησης της τριτανακοπής του ΑΠΣ Ζάκυνθος προς το νέο αυτό Σωματείο.  

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΝΑΚΟΠΗ (του άρθρου 787 παρ. 2 ΚΠολΔ)

Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας

Του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ», που εδρεύει στο Δήμο Ζακύνθου, επί του Δημοτικού Σταδίου Ζακύνθου, με Α.Φ.Μ.090089416, Δ.Ο.Υ. Ζακύνθου, όπως νομίμως εκπροσωπείται.

ΚΑΤΑ

1.- Του υπό ίδρυση Αθλητικού Σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1970», που εδρεύει στο Δήμο Ζακύνθου, όπως νομίμως εκπροσωπείται.

2.- Της υπ’ αριθμ. 3/2019 διάταξης αναγνώρισης σωματείου της κ. Ειρηνοδίκου Ζακύνθου.

Ι. ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τυγχάνω νόμιμο Αθλητικό Σωματείο, δυνάμει του από 4-3-1970 υπ’ αριθμ. Ι πρακτικού της γενικής συνελεύσεώς μου, σύμφωνα με το οποίο ιδρύθηκα, κατόπιν συγχωνεύσεως των σωματείων «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ» Ζακύνθου και «ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» και μετονομάσθηκα σε «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ». Δυνάμει της υπ’ αριθμ. 423/1970 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ζακύνθου αναγνωρίσθηκα ως σωματείο και διετάχθη η εγγραφή μου στο τηρούμενο βιβλίο σωματείων. Έκτοτε, λειτουργώ απρόσκοπτα στο νησί της Ζακύνθου, με την ως άνω επωνυμία, ήτοι ως «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ», έχοντας ως καταστατικό σκοπό μου, τη σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων  και δεξιοτήτων των μελών και τη δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων με τη χρησιμοποίηση της Γυμναστικής και Αγωνιστικής και λοιπών ασκήσεων, σε συνδυασμό προς την εφαρμογή μορφωτικού προγράμματος στους αθλούμενους και κυρίως τους νέους και τις νεάνιδες της νήσου της Ζακύνθου, όπως αποδεικνύεται από την υπ’ αριθμ. 155/2001 πράξη του Προέδρου Πρωτοδικών Ζακύνθου, με την οποία το ισχύον καταστατικό μου έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο αναγνωρισμένων σωματείων του Πρωτοδικείου Ζακύνθου,

Στο μισό περίπου αιώνα της ένδοξης Ιστορίας μου, έχω εκπροσωπήσει τη νήσο της Ζακύνθου σε όλη την Ελλάδα και ιδίως το ποδοσφαιρικό τμήμα μου, που αποτελεί το αρχαιότερο και πιο επιτυχημένο ποδοσφαιρικό τμήμα στην Ζάκυνθο, καθώς έχει αγωνιστεί ακόμη και στη β’ εθνική κατηγορία και μάλιστα, για τρία ολόκληρα χρόνια, ενώ στη γ’ εθνική κατηγορία, έχει αγωνιστεί εννέα αγωνιστικές περιόδους. Στο γνωστό πανελληνίως ποδοσφαιρικό μου τμήμα, έχουν αγωνιστεί αθλητές πανελλήνιου βεληνεκούς, με τεράστιες διακρίσεις και βραβεύσεις, όπως ο Διονύσιος Καπανδρίτης, Κωστάκης Κωνσταντίνος, Σιδηροκαστρίτης Διονύσιος, καθώς επίσης και διεθνείς ποδοσφαιριστές παγκοσμίου φήμης, όπως ο Ζαουάντ Ζαϊρί (εθνική ομάδα της Γαλλίας και επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού). Είναι αξιοσημείωτο, ότι το ποδοσφαιρικό μου τμήμα, αποτελεί τη μόνη ομάδα που έχει εκπροσωπήσει τη νήσο της Ζακύνθου σε επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου και σήμερα, αποτελείται από τμήμα ανδρών, τμήμα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών καθώς και τμήμα εφηβικό και παιδικό. Σήμερα αριθμώ εκατοντάδες μέλη, τα οποία έχουν ενεργό συμμετοχή στη λειτουργία μου και στην προώθηση του καταστατικού μου σκοπού.

Aπό της ιδρύσεως μου και καθ’ όλη την λαμπρή ιστορία μου, η οποία είναι γεμάτη από ένδοξες στιγμές και αθλητικές επιδόσεις υψηλότατου επιπέδου, ως διακριτικά χρώματα μου έχουν επιλεγεί το μπλε και το κίτρινο και ως έμβλημα η απεικόνιση δαφνοστεφανωμένου αθλητή που παραπέμπει στην αρχαία ελληνική θεότητα του Απόλλωνος. Από της ιδρύσεώς μου μέχρι και σήμερα είμαι το πιο ιστορικό και αναγνωρίσιμο Αθλητικό Σωματείο ολόκληρης της Ζακύνθου, με πλήθος σημαντικότατων διακρίσεων μελών μου, ιδίως όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα μου, το οποίο είναι και η κορωνίδα μου.Συγκεκριμένα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου, αποτελεί το «καμάρι» όλων των Ζακυνθινών, λόγω της συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας του στις επαγγελματικές κατηγορίες, με διακρίσεις και συνεχείς προβιβασμούς έως και τη Β’ Εθνική Κατηγορία, στην οποία ουδέν άλλο ζακυνθινό Σωματείο, έχει κατορθώσει να προβιβαστεί.

Την 12-4-2019, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 3/2019 διάταξης της κ. Ειρηνοδίκου Ζακύνθου, δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «ΕΡΜΗΣ», περίληψη του καταστατικού του καθ’ ου η παρούσα ανακοπή μου υπό ίδρυση Αθλητικού Σωματείου, με επωνυμία πανομοιότυπη με τη δική μου, και συγκεκριμένα «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1970» και με καταστατικό σκοπό ίδιο με τον δικό μου, ήτοι τη σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών και τη δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, καθώς και την ενίσχυση των αθλημάτων σε όλες τις μορφές και τις εκδηλώσεις.

Είναι σαφές πως το καθ’ ου η ανακοπή υπό ίδρυση σωματείο επιχειρεί με κάθε τρόπο να καπηλευθεί τη λαμπρή και μακρά ιστορία μου, να με αποδυναμώσει και να απορροφήσει τα μέλη μου. Ο ανωτέρω ισχυρισμός μου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ενώ υπέβαλε αίτηση, για την ίδρυσή του, μόλις την 1-3-2019, τεχνηέντως συμπεριέλαβε στην επωνυμία του το έτος της δικής μου ιδρύσεως, ήτοι το «1970», με αποτέλεσμα να προκαλείται πολύ μεγάλος κίνδυνος σύγχυσης μεταξύ εμού και του καθ’ ου η ανακοπή σωματείου. Ο  ισχυρισμός μου, ότι το ανωτέρω υπό ίδρυση σωματείο, επιχειρεί, δολίως, να καπηλευτεί την ένδοξη και υπέρλαμπρη ιστορία μου, επιρρωνύεται και από το γεγονός πωςμέλη του καθ’ ου η παρούσα ανακοπή μου σωματείου, λίγες μόλις μέρες μετά τη δημοσίευση της περίληψης του καταστατικού του, προέβησαν σε προκλητικότατες δηλώσεις, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες εξήγγειλαν, ανερυθρίαστα και απροκάλυπτα, πως τα διακριτικά χρώματα του σωματείου τους θα είναι το μπλε και το κίτρινο και το έμβλημά τους ο αρχαίος Έλληνας Θεός Απόλλων, δηλαδή ακριβώς τα ίδια με τα διακριτικά γνωρίσματα εμού! Για ποιον άλλο λόγο, λοιπόν, πέραν της σκόπιμης πρόκλησης σύγχυσης, το εν έτει 2019 υπό ίδρυση ακόμη καθ΄ ου η ανακοπή σωματείο, να εντάξει στην επωνυμία του τη χρονολογία «1970», η οποία μάλιστα συμπίπτει με το έτος ίδρυσης εμού, του πιο ιστορικού και δημοφιλούς αθλητικού σωματείου του νησιού; Για ποιον άλλο λόγο, να χρησιμοποιήσει τα ίδια ακριβώς χρώματα και το ίδιο ακριβώς έμβλημα; Είναι προφανής ο σκοπός του αντιδίκου να καπηλευτεί και σφετεριστεί τη φήμη μου, τη δόξα μου και την ιστορία μου, να απορροφήσει τα μέλη μου και να με αποδυναμώσει. ΤΕΛΟΣ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΗΤΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΜΕΛΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΦΙΟΡΕΤΝΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ, ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, ΗΣΧΟΛΗΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΟΝΤΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΥ.

ΙΙ. ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ

Επειδή, από την προσβαλλόμενη υπ’ αριθμ. 3/2019 διάταξη, επίκειται κίνδυνος των συμφερόντων μου, καθώς θα υποστώ βλάβη.

Επειδή, η ίδρυση του καθ’ η παρούσα ανακοπή μου αθλητικού σωματείου θα με βλάψει βάναυσα, επιφέροντας δυσμενείς συνέπειες, αναγόμενες στην εύρυθμη λειτουργία μου και τη διακριτική μου δύναμη και την εν γένει δραστηριότητά μου.

Επειδή η αρχή της πολλαπλότητας των σωματείων υπάγει την άσκηση του δικαιώματος της ίδρυσης σωματείου στον έλεγχο της κατάχρησης δικαιώματος (281 ΑΚ), σε συνδυασμό με τη διάταξη του άρθρου 25 του Συντάγματος, το οποίο απαγορεύει την καταχρηστική άσκηση των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων.

Επειδή η άσκηση του δικαιώματος ίδρυσης σωματείου από το καθ’ ου η ανακοπή υπό ίδρυση σωματείο ΕΚΦΕΥΓΕΙ των ορίων που επιβάλλουν η καλή πίστη και τα χρηστά ήθη και ο κοινωνικός σκοπός του δικαιώματος, γεγονός που αποδεικνύεται από την επιλογή επωνυμίας, διακριτικών χρωμάτων και εμβλήματος ίδιων με τα δικά μου, καθώς και από την απορρόφηση –εξεχόντων- μελών μου.

Επειδή, είναι σαφές πως το καθ’ ου η ανακοπή σωματείο επέλεξε πανομοιότυπη με τη δική μου επωνυμία, ίδια χρώματα και έμβλημα αλλά και αναφορά στην επωνυμία του στο έτος 1970, που αποτελεί το έτος ιδρύσεώς μου, επιδιώκοντας να προκαλέσει πλάνη ως προς την ταυτότητα του, ως νεοπαγούς σωματείου και να καπηλευτεί την ιστορία και τη φήμη μου, με απώτερο σκοπό να με αποδυναμώσει και να απορροφήσει τα μέλη μου.

Επειδή, λόγω της επωνυμίας και των διακριτικών (χρώματα και έμβλημα) που το καθ’ ου σωματείο έχει εξαγγείλει, είναι πέρα από βέβαιο ότι θα προκληθεί σύγχυση.

Επειδή, η επιλεγείσα επωνυμία του καθ’ ου η ανακοπή σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1970», προσβάλλει τη διακριτική δύναμη της δικής μου επωνυμίας «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ», καθώς είναι πανομοιότυπη και επίσης ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ,  ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ 1-3-2019. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟΠΑΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ  ΕΝ ΕΤΕΙ 2019, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1970; ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1970 ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ; Ο ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ.

Επειδή με την υπ’ αριθμ. 3/2019 διάταξη αναγνώρισης σωματείου της κ. Ειρηνοδίκου Ζακύνθου, διατάχθηκε η εγγραφή του καθ’ ου η ανακοπή σωματείου στο δημόσιο βιβλίο σωματείων που τηρείται στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου, το οποίο θα παρεμποδίζει τη λειτουργία εμού, καθώς η επωνυμία του νεότερου αυτού σωματείου είναι παρόμοια με τη δική μου και συμπεριλαμβάνεισ’ αυτήν –εντελώς απροκάλυπτα, αυθαίρετα και προκλητικά- τη δική μου χρονολογία ιδρύσεως.

Επειδή με την υπ’ αριθμ. 3/2019, ήδη ανακοπτόμενη, διάταξη αναγνώρισης σωματείου της κ. Ειρηνοδίκου Ζακύνθου με την οποία διατάχθηκε η εγγραφή του καθ’ ου η ανακοπή σωματείου, θα συνυπάρχουν στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τους ίδιους ακριβώς σκοπούς και με πανομοιότυπη επωνυμία, δύο σωματεία, κατά παράβαση των άρθρων 25 παρ. 1 και 3 του Συντάγματος και 58, 80 παρ. 1 και 281 Α.Κ. Μάλιστα, το δεύτερο ανωτέρω Σωματείο, θα χρησιμοποιεί στην επωνυμία του ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ, ΕΝΩ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ 1-3-2019.

Επειδή το αντίδικο έχει ήδη αρχίσει να απορροφά ορισμένα από τα μέλη μου, κάτι που έχει σκοπό να συνεχίσει να πράττει και στο μέλλον, ώστε να με εξαφανίσει.

Επειδή η παρούσα ασκείται κατόπιν σχετικής άδειας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μου.

Επειδή η παρούσα ανακοπή μου εισάγεται ενώπιον του καθ’ ύλη και κατά τόπον αρμοδίου Δικαστηρίου (740, 787 παρ. 2 ΚΠολΔ).

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Να ακυρωθεί η υπ’ αριθμ. 3/2019 διάταξη αναγνώρισης σωματείου της κ. Ειρηνοδίκου Ζακύνθου.

Να καταδικαστεί το καθ’ ου στην εν γένει δικαστική μου δαπάνη.

Ζάκυνθος, 23η Απριλίου 2019

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.