Δόθηκε στη δημοσιότητα ο διαγωνισμός για τις επισκευές στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας και το ποσό που θα διατεθεί είναι 92 χιλιάδες ευρώ.

Ο Δήμος Ζακύνθου ανακοίνωσε πως ο διαγωνισμός θα γίνει με ανοικτή διαδικασία επιλογής με το σύστημα οικονομικής προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης (κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάση τιμής –χαμηλότερη τιμή ) σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/16 ¨ Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών ¨ και τους όρους του συμβατικού τεύχους ¨ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. ¨.

Το έργο τιτλοφορείται «Κλειστό Γυμναστήριο Παναγούλας – Ζακύνθου / Αντικατάσταση Ξύλινου Δαπέδου».

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά , μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promihteus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. , μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 23-07- 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. , σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

To ερώτημα όμως που μπαίνει είναι πότε θα είναι έτοιμο το παρκέ του κλειστού, καθώς εκεί αγωνίζονται οι ομάδες μπάσκετ της ΑΓΕΖ όπως επίσης και η ομάδα βόλεϋ του ΖΑΟ και το Σεπτέμβριο οι ομάδες θα αρχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν υπάρχει άλλο γήπεδο μπάσκετ στο νησί, το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από τη νέα αγωνιστική σαιζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.