Δύο ήττες γνώρισαν σε ισάριθμους αγώνες οι Μεικτές ομάδες της Ζακύνθου από τις αντίστοιχες της Ηλείας. Οι παίδες γνώρισαν την συντριβή με 7-0, ενώ οι Νέοι ηττήθηκαν με 1-0. στο Ενωσιακό γήπεδο “Άγγελος Αναστασόπουλος”  στην Σπιάντζα.

ΝΕΟΙ

Οι Νέοι της Ηλείας με πολλές ελλείψεις νίκησαν με 1-0 την ομάδα την Ζακύνθου χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Ζωγόπουλος στο 12’ με σουτ. Οι νέοι της Ζακύνθου στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνκστικό χώρο και δέχτηκαν ένα τυχερό γκολ. Θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία

Ηλεία : Σκλαβενίτης, Αστερόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σοφιανόπουλος, Φωτοπουλος, Κουμανιώτης, Λούρμπας, Σώκαλης, Ζωγόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπινιώρης (Λάβδας, Σπηλιώπουλος, Λούσκος)

Ζάκυνθος : Μιχαλίτσης, Μαρίνος, Σκιαδόπουλος Γ., Κυριάζος, Μπακάμης, Ρίκος, Τσουκαλάς, Σκιαδόπουλος Χ., Ασίνης, Ματαράγκας, Ντάσης

 
ΠΑΙΔΕΣ
Οι παίδες της Ηλείας ήσαν κατά πολύ ανώτεροι της Ζακυνθινής ομάδας  και νίκησαν με το ευρύ 7-0. Φυσικά με ένα τέτοιο σκορ δεν χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερη κριτική του αγώνα.
Το σκορ άνοιξε ο Λούρμπας, ενώ δυο γκολ πέτυχε ο Βασιλικόπουλος και από ένα Πυλαρινός, Παναγιωτακόπουλος, Γιαννακόπουλος και Παναγόπουλος.

Ηλεία : Βλάχος, Καρλέτσης, Βασιλακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Παναγόπουλος, Παπαλάμπρος, Πυλαρινός, Κάρδαρης, Λούρμπας, Βασιλικόπουλος (Λαβδας, Μαρινόπουλος, Σπηλιόπουλος, Λούσκος)
Ζάκυνθος : Βλασόπουλος, Κουτουλογενής, Πομώνης, Κοτσώνης, Σταμίρης, Τσιώλης, Δρόσος, Σελλήνας, Βαρδακατάνης, Γουσέτης, Θεοδωρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.