Ακέφαλη συνεχίζει η Μαύρη Θύελλα, τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 31/12, καθώς το διοικητικό συμβούλιο που συγκλήθηκε εκτάκτως στα γραφεία της ομάδας έκανε αποδεκτή την παραίτησή του προέδρου Απόστολου Κουκούτση!

Η συνεδρίαση των μελών του ΔΣ της Καλαμάτας στο γήπεδο Μεσσηνιακού έγινε σε ήρεμο κλίμα παρουσία περίπου δέκα οπαδών της ομάδας που περίμεναν να μάθουν τα νέα, τα οποία ωστόσο δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα οικονομικό και λύση μπορεί να δώσει μόνο ο βασικός χρηματοδότης Αγαθοκλής Χριστόπουλος. Έτσι, το ΔΣ πήρε απόφαση να καλέσει στον 55χρονο επιχειρηματία σε νέα συνεδρίασή του που θα γίνει την Δευτέρα προκειμένου να “δηλώσει τις προθέσεις του”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των μελανόλευκων.

Ως εκπρόσωπος του Αγαθοκλή Χριστόπουλου στην σημερινή διαδικασία παρουσιάστηκε ο Γιάννης Φαββατάς ο οποίος όμως δεν πήρε τον λόγο επί της ουσίας.

Το παρών στην συνεδρίαση έδωσαν τα έξι από τα επτά μέλη. Οι Απόστολος Κουκούτσης (πρόεδρος), Στέλιος Κουτίβας (γεν. γραμματέας), Παύλος Κρανιώτης (αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Πουλημένος (ταμίας), Δημήτρης Αποστολόπουλος, Γιάννης Σταματογιαννόπουλος (μέλη) ενώ απουσίασε ο Παναγιώτης Λάσκαρης.

H ανακοίνωση της Καλαμάτας για την συνεδρίαση του ΔΣ αναφέρει: 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣ Η Καλαμάτα, στην έκτακτη συνεδρίασή του, έκανε δεκτή την παραίτηση του Απόστολου Κουκούτση από την θέση του προέδρου και καλεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα 31/12/2018 και ώρα 16:00, τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να παραβρεθεί για να δηλώσει τις προθέσεις του και να σχηματιστεί νέο ΔΣ.”

Πηγή: sport365

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.