Με νέο τεχνικό τον Ανδρέα Γκούσκο και με επιστροφή στο «σπίτι» του Κώστα Μυλωνά. Στο στόχαστρο παίκτες του Κατασταρίου που δεν θα συνεχίσουν στην Γ΄ Εθνική. Παραμένει πρόεδρος και κινητήριος μοχλός της ομάδας ο Παν. Βάρτζελης

Η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε ξαναγύρισε στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου με την άξια άνοδο που πήρε τη χρονιά που μόλις τελείωσε. Οι άνθρωποι του Συλλόγου κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσουν οι «νυκτερίδες’ να είναι ανταγωνιστικές στην Α΄ κατηγορία. Χθες λοιπόν πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο όπου πάρθηκαν σπουδαίες αποφάσεις για τον μέλλον του συλλόγου.

Ο στόχος που ετέθη είναι η ομάδα να μπει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί σε μπαράζ, για να συμβεί όμως αυτό και ο οικονομικός προϋπολογισμός θα ανέβει αλλά και θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες παικτών έτσι ώστε η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική απέναντι στα «θηρία» της κατηγορίας. Και οι ομάδες όταν κτίζονται αρχίζουν από τον προπονητή, έτσι ‘έγινε και με τον ΑΟ Λεβάντε. Για αυτόν τον λόγο έγινε κρούση στον Ανδρέα Γκούσκο πριν μερικές ημέρες ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποδέχτηκε την πρόταση και οι δύο πλευρές θα έχουν κοινή πορεία την φετινή χρονιά.

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας απομένουν μόνο τα τυπικά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νέος τεχνικός ζήτησε να έχει και ανθρώπους δίπλα του που θα τον βοηθήσουν στο έργο του. Προπονητή τερματοφυλάκων… και βοηθό-γυμναστή, με την διοίκηση να βλέπει με καλό μάτι την συγκεκριμένη πρόταση.

Σε επίπεδο διοίκησης ξαναγύρισε στο «σπίτι του»  ‘ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στον Σύλλογο πάρα πολλά. Πρόκειται για τον Κώστα Μυλωνά ο οποίος πέρυσι ήταν στον ΑΟ Τσιλιβή και το βοήθησε να φτάσει κοντά στην πηγή. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο ο Ανδρέας Γκούσκος όσο και ο Κώστας Μυλωνάς διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Χαλίντ Κάραμα και δεν αποκλείεται να δούμε στο νησί παίκτες όπως και πέρυσι στο Τσιλιβή.

Επίσης στο στόχαστρο θα μπουν παίκτες από τον ΑΟ Κατασταρίου που δεν θα συνεχίσουν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.  Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι βάσεις για το κτίσιμο της ομάδας έπεσαν, μένει να δούμε τι θα επακολουθήσει…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.