Ουσιαστικά αλλά και τυπικά το άλλαξε το διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Ζάκυνθος μέσα από τις απαραίτητες νομικές οδούς. Έτσι λοιπόν η ομάδα από εδώ και στο εξής θα πορευτεί με ένα ισχυρό 9μελές Συμβούλιο που θα τις δώσει όλα τα εφόδια για να προχωρήσει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Πρόεδρος της ομάδας θα είναι η Γιατρός Ροδούλα Σπινθάκη. Διευθύνων Σύμβουλος ο ορθοπεδικός Διονύσιος Ακτύπης, Αντιπρόεδρος Α΄ ο Γιάννης Βερύκιος, Αντιπρόεδρος Β΄ ο Νίκος Γεωργιτσόπουλος, Γενικός Γραμματέας ο Στράτος Κουρούμαλος, Ειδικός Γραμματέας ο Στέλιος Γούναρης. Ταμίας ο Ανδρέας Κοτσώνης, Αναπληρωτής Ταμίας ο Γιάννης Λουκίσσας και ‘Εφορος ο Ντένης Κόκλας.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το νέο συμβούλιο όπου θα αποφασίσει για τα άτομα που θα απαρτίσουν τις Επιτροπές. Στο αγωνιστικό μέρος χθες Τετάρτη δεν υπήρξε καμιά εξέλιξη. Οι παίκτες μαζί με τον γυμναστή Νίκο Ορφανίδη έκαναν απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο. Την Παρασκευή αναμένεται στο νησί ο νέος τεχνικός Φώτης Θανέλλας ενώ το Σαβ/κο θα έρθουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές. το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η διοίκηση είναι ότι ακόμη δεν υπάρχουν δωμάτια ελευθέρα για να φιλοξενηθούν οι παίκτες που θα έρθουν στο νησί. Αυτό ίσως αλλάξει μέσα στο Σαβ/κο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση