Για άλλη μια χρονιά η σχολή καράτε και Ζιού ζίτσου του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου (Απολλοφάνους Φιλόξενος) έκανε την διαφορά…

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου τιμώντας το ήθος, την ευπρέπεια αλλά και τον χαραχτήρα που έχει η συγκεκριμένη σχολή που εδώ και δύο δεκαετίες προσφέρει στον ζακυνθινό αθλητισμό και στην ζακυνθινή κοινωνία. Μια όμορφη εκδήλωση στο κοσμικό κέντρο «Lido» με επίδειξη ικανοτήτων από τους μαθητές του «Δασκάλου» και φυσικά οι απαραίτητες βραβεύσεις προς τους αθλητές  που διακρίθηκαν αλλά και στους λιλιπούτειους αθλητές που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην συγκεκριμένη σχολή!

Την εκδήλωση τίμησαν οι αρχές του τόπου. Ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς. ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Τσίπηρας, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Αθλητισμού Γιάννης Στάθης αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. ο εκπρόσωπος του βουλευτή και Υφυπουργού Αθλητισμού Αντώνης Κασιμάτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κων/νος Δίπλας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας και αρκετοί άλλοι επώνυμοι… Το Συμβούλιο του Συλλόγου βράβευσε αρκετά πρόσωπα της Ζακυνθινής κοινωνίας για την προσφορά τους στον Σύλλογο.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής (το βραβείο παράλαβε ο Αντώνης Κασιμάτης),  ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νίκος Τσίπιρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κων/νος Δίπλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ζακύνθου Χαρ. Ανδριόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αλυκών Αναστάσιος Μαρίνος. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό μέχρι αργά τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.