Με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η διοίκηση του ΑΟ Τσιλιβή καυτηριάζει και καταγγέλλει την επίθεση του δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αθανάσιος Γεωργίου από ανθρώπους της ομάδας της Ζακύνθου. Το. Δ.Σ. του Συλλόγου μάλιστα κατονομάζει τον Στέλιο Γούναρη ο οποίος επιτέθηκε προσωπικά στον ποδοσφαιριστή  αλλά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Συλλόγου της Ζακύνθου Μάκη Πυλαρινό που φώναζε περί στησίματος την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του ΑΟ Τσιλιβή καταγγέλλει την αήθη συμπεριφορά παραγόντων και φιλάθλων του ΑΟ Ζακυνθιακού προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γεωργίου Αθανάσιο στο χθεσινό  παιχνίδι (του Σαββάτου 10.6 στο γήπεδο της Λιθακιάς) .  Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τίμησε με την αγωνιστικότητα του στο παρελθόν την ομάδα της Ζακύνθου, ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και την βοήθησε να καθιερωθεί στις Εθνικές κατηγορίες.

Φεύγοντας δε από την ομάδα της Ζακύνθου, επέλεξε να μην προσφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη διεκδικώντας ένα αρκετά μεγάλο ποσόν των δεδουλευμένων του θεωρώντας πιο σημαντική για την ζωή του την αξιοπρέπεια και νομίζοντας ότι από το πέρασμα του από τη Ζάκυνθο έκανε κάποιους ισχυρούς δεσμούς φιλίας. Αυτοί οι ίδιοι φίλοι του που δημιούργησαν δεσμούς με την οικογένεια του που τους υποδέχθηκε και τους φιλοξένησε στο σπίτι του στην Βέροια, ήταν αυτοί που τον έβρισαν χυδαία και τον προπηλάκισαν στο παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδο της Λιθακιάς. Ο «Φίλαθλος» δε, που διαπληκτίστηκε έξω από τα κάγκελα και είχε στην συνέχεια την δίκαιη αποβολή του ήταν ο κος Γούναρης…

Το Δ.Σ. του ΑΟ Τσιλιβή αισθάνεται την υποχρέωση να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή του, να σεβαστεί την επιλογή του να μην κινηθεί νομικά κατά των ανθρώπων που τον προπηλάκισαν και εύχεται να συνεχίζει να κοσμεί με το ήθος του και την παρουσία του την ομάδα και την περιοχή μας για πολύ καιρό ακόμα.

ΥΓ 1) Κάποιοι ελάχιστοι ευτυχώς, πέταξαν λάσπη στον ανεμιστήρα ότι η ομάδα μας «έκατσε» να χάσει στο πρόσφατο παιχνίδι με το Καταστάρι το οποίο έληξε 4-3!!! Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε στον κύριο Μάκη Πυλαρινό που ωρυόταν στο παιχνίδι του Σαββάτου ότι τα πήραμε, αν ποτέ αποφασίσουμε να πουλήσουμε παιχνίδι θα ζητήσουμε τις συμβουλές του….

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση