Σε μια ακόμη καινοτομία προχώρησε η ΕΠΣ Ζακύνθου καθώς για πρώτη φορά βραβεύτηκαν οι Μεικτές ομάδες του νησιού…. Σε μια όμορφη εκδήλωση την περασμένη  Παρασκευή το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης το Δ.Σ. παρουσία του προέδρου Λεωνίδα Μαλιούφα κάλεσε τους προπονητές (Αποστόλη Τζαμαλή και Πατρίκ Εγκεμα), ποδοσφαιριστές αλλά και τους γονείς των παιδιών.

Από της 20.30 η αίθουσα της Ένωσης γέμισε από παιδιά… Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του  υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Ζακύνθου Γιάννης Στάθης.  Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος Λεωνιδας Μαλιούφας ο οποίος στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στον ρόλο των Μεικτων ομάδων και στην σημασία που θα δώσει η νέα διοίκηση της Ένωσης έτσι ώστε οι Μεικτές ομάδες να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά.

Ο κος Μαλιούφας ανακοίνωσε ότι οι παίκτες των Παίδων και Νέων από τη νέα χρονιά θα μπορούν να προπονούνται όλο το χρόνο έτσι ώστε όταν θα αγωνίζονται να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό… Ο Πρόεδρος της Ένωσης ανέφερε το παράδειγμα του Άκη Τσιριγώτη που από τις Μεικτές ομάδες πήγε στην κ17 του Ολυμπιακού… και τόνισε ότι με προσπάθεια όλα μπορούν να συμβούν…

Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης σύστησε τους παρεβρισκόμενους το νέο υπεύθυνο των Μεικτών ομάδων Διον. Χέλμη  και δήλωσε ότι από τη νέα χρονιά στη γιορτή των Μεικτών θα γίνεται ένα φιλικό παιχνίδι. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιάννης Στάθης ο οποίος δήλωσε ότι ο Δήμος Ζακύνθου θα κάνει ότι μπορεί με τους λιγοστούς οικονομικούς πόρους που διαθέτει για να βοηθήσει τις Μεικτές ομάδες.

Από την πλευρά του ο κος Χέλμης δήλωσε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε οι Μεικτές της Ζακύνθου να γίνουν ακόμη δυνατότερες και αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο κύρος στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά των προπονητών μίλησε ο Αποστόλης Τζαμαλής ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες και τόνισε ότι υπάρχει δυναμική έτσι ώστε η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη πιο πετυχημένη για τις δύο ομάδες  …

Στην συνέχεια της εκδήλωσης η Ένωση βράβευσε τον νεαρό ποδοσφαιριστή Άκη Τσιριγώτη που αγωνίζεται στην κ17 του Ολυμπιακού. Το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

Τέλος βραβεύτηκαν οι δύο μεικτές ομάδες (Παίδων και Νέων) από το Δ.Σ. της Ένωσης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είχε στηθεί από τους υπεύθυνους ένας μικρός μπουφές για τους παρεβρισκόμενους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ο Γραμματέας Χαρ. Ραυτόπουλος,  ο Αντιπρόεδρος Β΄ Ζαφείρης Μαρίνος, ο Ταμίας Νίκος Καλλιβωκάς και ο νέος υπεύθυνος Μεικτών Διον. Χέλμης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.