Η επόμενη ημέρα στην ΕΠΣ Ζακύνθου μετά τις εκλογές έχει να κάνει με την αλλαγή των προσώπων του νέου διοικητικού συμβουλίου και όχι τόσο με τα πρόσωπα στις επιτροπές που ήδη υπάρχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της Πειθαρχικής επιτροπής δεν θα αλλάξουν, θα παραμείνουν ως έχει αφού η νέα διοίκηση δεν θέλει να διαταράξει το ομαλό κλίμα που υπάρχει μεσούσης της ποδοσφαιρικής περιόδου. Έτσι λοιπόν η Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής,   Σοφία Φωτοπούλου παραμένει όπως επίσης και τα μέλη Καψάκης Στέφανος και Μπονίκος Στέφανος. 

Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας θα είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Καλογερία. Αρχιδιαιτητής θα είναι όπως και πριν ο Διονύσης Βοζαϊτης και μέλος παραμένει ο Διον. Κλάδης (Ματσόλα).

Στην επιτροπή Μεικτών ομάδων πρόεδρος θα είναι η Αναστασία Κορφιάτη και μέλη ο Νίκος Αγούλος και Νίκος Βιτζηλέος.

Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος θα είναι ο Α΄ Αντιπρόεδρος Στράτος Σουπιός και μέλη ο Αν. Μποζίκης και ο Γιάννης Βερύκιος. Ο Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Βερύκιος έχει πιάσει δουλειά όπου σε συνεργασία με τον υπάλληλο της Ένωσης Διον. Κλάδη οργανώνει με το δικό του τρόπο την Ένωση.

Το σκεπτικό του Προέδρου Γιάννη Φιλιπποπολίτη αλλά και των μελών του διοικητικού συμβουλίου είναι σε πρώτη φάση να κυλήσει ομαλά η ποδοσφαιρική σαιζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη και να μη διαταραχθεί το κλίμα που ήδη υπάρχει. Σιγά σιγά με σταθερά βήματα θα γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται έτσι ώστε η Ένωση να αποκτήσει μια σωστή δομή

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.