Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι στο Δήμο Ζακύνθου η συνάντηση της Επιτροπής Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Ζακύνθου με τον Δήμαρχο του νησιού Παύλο Κολοκοτσά με κυρίαρχο θέμα την βελτίωση των χώρων των γηπέδων του Νομού. Οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν τα έντονα παράπονα τους αλλά και τις ανησυχίες τους στον κο Κολοκοτσά για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και πάρα πολύ καιρό στους χώρους των γηπέδων και πολύ περισσότερο στα αποδυτήρια αυτών.

Πρόκειται κυρίως για τα γήπεδα των Αμπελοκήπων, της Λιθακιάς και του Αγγερικού. Η πολυάριθμη Επιτροπή με επιχειρήματα έδωσε στον κο Κολοκοτσά την πλήρη εικόνα που επικρατεί στα αποδυτήρια των συγκεκριμένων γηπέδων και παρακάλεσε μέσα σε σύντομο  χρονικό διάστημα να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στα αποδυτήρια. Από την μεριά του ο Δήμαρχος άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που ειπώθηκαν και υποσχέθηκε για άμεση λύση του προβλήματος.

Πρώτα με μια καταγραφή από τον υπεύθυνο αθλητισμού Σπύρο Μαραντινό και μετά τα συνεργεία του Δήμου θα μπουν για να διορθώσουν τα προβλήματα. Από την στιγμή που υπάρχουν τα υλικά στο Δήμο θα δοθεί προτεραιότητα έτσι ώστε να υπάρξει λύση ακόμα και στην καθαριότητα. Ο κος Μαραντινός θα έρθει σε επαφή με τους Προέδρους των κοινοτήτων που ανήκουν τα γήπεδα έτσι ώστε να οριστεί υπεύθυνος για την καθαριότητα, πιθανόν να είναι αυτοί που διαχειρίζονται τις καντίνες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.