Την Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών Ζακύνθου η εθιμοτυπική επίσκεψη των νέων μελών της ΕΠΣ Ζακύνθου. Με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννης Φιλιπποπολίτη, τον Αντιπρόεδρο Στράτο Σουπιό,  τον γραμματέα Γιάννη Βερύκιο, τον Ανδρέα Παπανδρέου (υπεύθυνος Διαιτησίας) και Νίκο Βιζτηλέο η νέα Ένωση γνωρίστηκε με τα μέλη του συνδέσμου διαιτητών στα γραφεία που διαθέτουν στο Δημοτικό Στάδιο.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Διον. Βοζαϊτης ο οποίος ανέλαβε και τον ρόλο του οικοδεσπότη,  ο Πρόεδρος του συνδέσμου Αν. Στραβοπόδης, αλλά και τα μέλη του συνδέσμου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε έτσι ώστε οι δύο πλευρές να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν απόψεις και να μπορέσουν από κοινού να χαράξουν μια ενιαία  στρατηγική για να τελειώσουν ομαλά πρωταθλήματα και κύπελλο.

Οι διαιτητές γνωστοποίησαν  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζήτησαν σε πρώτη φάση να βρεθεί σύστημα ενδοεπικοινωνίας με τον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Φιλιπποπολίτη να ακούει με ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και υποσχέθηκε να κάνει αυτός και το νέο διοικητικό συμβούλιο ότι μπορεί για να βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.