Από πολύ νωρίς ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Ζάκυνθο» Γιώργος Αρμένης προχώρησε σε δηλώσεις αναγνωρίζοντας ότι δε θα είναι ο νικητής του Β΄Γύρου των εκλογών. Σημείωσε πως οι Ζακυνθινοί αποφάσισαν και πως ο ίδιος θα υπηρετήσει το ρόλο της αντιπολίτευσης στον οποίο τον έθεσαν οι ψηφοφόροι.

«Θέλω να συγχαρώ τον κ. Νικήτα  Αρετάκη για την εκλογική του νίκη. Οι Ζακυνθινοί αποφάσισαν για Δήμαρχο και πρόκριναν και ένα πρόγραμμα. Εμείς, δίνοντας την μάχη για το δεύτερο γύρο έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε και να ταχθούμε στο ρόλο μας ως αντιπολίτευση, η οποία θα είναι προς όφελος των Ζακυνθινών» σημείωσε ο κ.Αρμένης τονίζοντας πως με την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων μπορούν να βγουν και συμπεράσματα για τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στην ήττα.

Ο κ. Αρμένης σημείωσε ακόμη  πως οι Ζακυνθινοί περιμένουν από τη δημοτική αρχή άμεσες παρεμβάσεις και ο κ. Αρετάκης έχει την πρωτοβουλία να καθορίσει την ατζέντα.

«Εμείς θα παίξουμε έναν δημιουργικό ρόλο στην αντιπολίτευση προς όφελος των Ζακυνθινών βάση του δικού μας προγράμματος. Εμείς από την πρώτη στιγμή καθορίσαμε την στάση, μας για συνεργασία»  κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.