Μια σπουδαία κίνηση από την ΕΠΣ Ζακύνθου σε αυτή την δύσκολη στιγμή της Εθνικής τραγωδίας. Η ΕΠΣ Ζακύνθου διατηρεί τράπεζα αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και με ανακοίνωση της καλεί τα μέλη της αλλά και τον απλό κόσμο να δώσει αίμα για όλους αυτούς που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην ζωή μετά από τα τελευταία τραγικά γεγονότα.

αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ζακύνθου

Η ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ <ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ> ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 09.00 – 13.00 ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 17.30 – 19.30 , ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Η ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Ζακυνθινή βοήθεια στους πληγέντες της Αττικής. Κινητοποίηση από τη Ν.Δ., το Εργατικό Κέντρο και τον ΖΟΜΖ

Αλληλέγγυοι στις δραματικές καταστάσεις που ζουν χιλιάδες συνάνθρωποι μας στην Αττική που επλήγησαν από την πυρκαγιά στέκονται φορείς και σύλλογοι και στη Ζάκυνθο και ήδη από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η ανείπωτη τραγωδία  που άφησε πίσω της η φωτιά υπήρχε κινητοποίηση και στο νησί μας.

Το Εργατικό Κέντρο ήρθε σε επικοινωνία με σωματεία Δήμων της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής προκειμένου να σταλεί υλικό με προϊόντα πρώτης ανάγκης που υπάρχει ήδη στη διάθεση του Εργατικού Κέντρου και στην συνέχεια θα υπάρξει νέα ενημέρωση για επιπλέον ανάγκες που θα ενδεχομένως να προκύψουν.

Την ίδια στιγμή, με πρωτοβουλία του, ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων/Zakynthos Animal Welfare Fund Legal Charity και του πρόεδρου Μουζακίου κ.Αντρέα Παπαδάτου σήμερα από τις 11 το πρωί θα συγκεντρώνονται  είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των πυρκαγιών στο Κοινοτικό γραφείο Μουζακίου (πλησιον μποναφε). Συγκεκριμένα, θα συγκεντρωθούν

Νερά, τρόφιμα,  είδη ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης (σαπούνια, πάνες, χαρτί υγείας κτλ)

Τέλος, σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ζακύνθου αναφέρει:

Η ΝΟΔΕ Ζακύνθου συλλέγει τρόφιμα, παιδικές τροφές και γάλα, φάρμακα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, για τους συμπολίτες μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Αττική και κάνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν όσο μπορούν. Η βοήθεια συγκεντρώνεται στα γραφεία της ΝΟΔΕ, Λεωνίδα Ζώη 10 και ώρες: 9.00 – 13.00 και 19.00 – 21.00. Η συμβολή όλων μας είναι απαραίτητη.

Ο πρόεδρος Διονύσης Καρδιανός – Μπούκιος

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.