Έφτασε λοιπόν η ώρα της αλήθειας για την ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 11 ή ώρα το πρωί, στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου οι φίλοι του Συλλόγου θα πρέπει να βρίσκονται εκεί για να συναποφασίσουν για το μέλλον και φυσικά την πορεία της ομάδας, όπου και αυτή αγωνιστεί.

Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν προετοιμάσει το έδαφος, έτσι ώστε η Γ.Σ. να έχει επιτυχία και από αυτή εδώ την Κυριακή να αρχίσει και πάλι η ανάκαμψη της ομάδας με γερές βάσεις. Αυτό το νέο “ραντεβού” είναι σημαντικό καθώς μέσα από την νομική διαδικασία θα βγει το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα τρέξει την ομάδα πιθανότατα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις που θα αφορούν την άνοδο του Συλλόγου.

Μέχρι στιγμής Υπάρχουν δύο μόνο άτομα που τρέχουν την ομάδα τους τελευταίους μήνες. Ο πρώτος είναι ο Στέλιος Γούναρης ο οποίος έχει επικεντρωθεί στον αγώνα για να ανεβάσει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Ο δεύτερος είναι ο Διονύσιος Κορωνιός ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει νέες δομές στην ομάδα έτσι ώστε ο Σύλλογος να παρουσιαστεί δυνατός από εδώ και στο εξής. Πίσω όμως από αυτούς υπάρχουν και νέα πρόσωπα που θα ανακοινωθούν στην Γενική Συνέλευση.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.