Το ερώτημα που τίθεται προς όλους αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και ειδικότερα της Γ΄ Εθνικής είναι πως βγήκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος μια ημέρα πριν από την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και από την στιγμή που έδωσαν παράταση συμμετοχής έως τις 5 Αυγούστου!

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο Συμβούλιο είναι οριστικές, άσχετα αν το τι θα γίνει στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής. Παρά το γεγονός ότι πολλές ενώσεις ζητούσαν το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει με δέκα ομίλους τελικά αποφασίστηκε να διεξαχθεί με οκτώ. Επίσης αποφασίστηκε ότι δεν θα αλλάξει κάτι με τις αποχωρήσεις ομάδων (που ήταν στην Γ΄ Εθνική)  ούτε την αντικατάσταση τους από ομάδα της οικείας Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι η Ζάκυνθος που ευελπιστούσε ότι θα εισακουσθεί η πρόταση της ΕΠΣ Ζακύνθου για να αναπληρώνεται η ομάδα που αποχωρεί από την Γ΄ Εθνική από την δευτεραθλήτρια της ιδίας ένωσης δεν θα έχει καμιά τύχη για να ανέβει στην Γ΄ Εθνική.

Αν υπάρξουν δικαιούχες ομάδες που δεν δηλώσουν συμμετοχή και δεν υπάρξει η δυνατότητα να αντικατασταθούν με τον εδώ προβλεπόμενο τρόπο, τότε δεν συμπληρώνονται με άλλο τρόπο και το πρωτάθλημα διεξάγεται με λιγότερες ομάδες.

Παρά τα «σενάρια» δε σημειώνονται αλλαγές στη δομή της Γ’ Εθνικής.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και η μορφή του ουσιαστικά μένει η ίδια.

Βάσει προκήρυξης, έτσι, θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα 8 ομίλων, που θα συγκροτηθούν ανάλογα με τα γεωγραφικά κριτήρια.

Όσον αφορά στη σέντρα, ορίστηκε για την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.