Επαφές με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου είχε στη Ζάκυνθο ο πρόεδρος της ομάδας του Κατασταρίου Αντώνης Ποταμίτης προχθές

Η ομάδα χτίζεται σε γερές βάσεις έτσι ώστε να μείνει στις Εθνικές κατηγορίες

σύντομα  ξεκαθαρίζει του προπονητή όπου εκεί παίζουν δύο ονόματα, ένα του Δημήτρη Νόλη και ένα όνομα έκπληξη από μεγάλη κατηγορία!

Η ομάδα θα πορευτεί και με τεχνικό Διευθυντή ο οποίος θα είναι από το νησί και γνώστης της Ζακυνθινής πραγματικότητας!

Στόχος είναι να μείνουν 8 παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, να αποκτηθούν μετά από δοκιμές νεαροί Ζακυνθινοί ποδοσφαιριστές και να πλαισιωθούν από 4 πρωτοκλασάτους εκτός νησιού παίκτες.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουν κλείσει όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά

 

Αποφασισμένος για να μείνει στην κατηγορία είναι ο ΑΟ Κατασταρίου. Η ομάδα άνοιξε τα φτερά της για ένα διαφορετικό ταξίδι στις Εθνικές κατηγορίες και οι άνθρωποι της είναι ‘έτοιμοι να βοηθήσουν έτσι ώστε ο ΑΟΚ να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, δηλαδή να παραμείνει αγωνιστικά σε αυτό που κέρδισε στο νησί. Για αυτό τον λόγο τόσο ο Πρόεδρος Αντώνης Ποταμίτης που βρέθηκε για λίγο στο νησί, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου έθεσαν από κοινού τους στόχους της ομάδας.

Η συνεδρίαση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, εκεί πάρθηκαν και οι αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου. Για το θέμα του προπονητή το οποίο ήταν πολύ ψηλά στην ατζέντα, η απόφαση είναι ότι θα ξεκαθαρίσει εντός της σημερινής ημέρας ή το αργότερο έως αύριο Τρίτη. Δύο είναι τα ονόματα που «παίζουν»… Το ένα φυσικά είναι ο Δημήτρης Νόλης ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και το άλλο είναι ένα όνομα έκπληξη, ένα όνομα που στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Ελλάδας είναι μεγάλο! Αυτή την στιγμή όλα είναι στο 50-50, αύριο όμως θα παρθεί η τελική απόφαση από τον ίδιο το πρόεδρο ο οποίος έχει πάρει το οκ από τους συμβούλους για να χειριστεί το θέμα. Το δεύτερο όνομα δεν έχει διαρρεύσει αφού σήμερα θα γίνουν οι τελικές επαφές.

Από εκεί και πέρα θα προληφθεί τεχνικός διευθυντής ο οποίος θα είναι από το νησί, γνώστης του ποδοσφαίρου και θα είναι ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και τεχνικού τιμ αλλά και ποδοσφαιριστών. Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν 2-3 και μετά την απόφαση για το προπονητή θα ανακοινωθεί και ο νέος τεχνικός διευθυντής. Στόχος της διοίκησης είναι να φτιαχτεί ένα σύνολο παικτών 6-8 από το υπάρχον ρόστερ, να γίνουν δοκιμές στο νησί και να αποκτηθούν καλοί νεαροί παίκτες και να έρθουν απ΄ έξω 4-5 πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά! τελικός στόχος είναι όλα αυτά να έχουν ξεκαθαρίσει έως το τέλος του Ιονίου έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για να μπορέσει η ομάδα να κάνει το προγραμματισμό της και φυσικά την σωστή προετοιμασία της.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.