Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ζακύνθου στο Μαχαιράδο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Νίκου Ορφανίδη

Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο νησί ο νέος τεχνικός Φώτης Θανέλλας

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που συνέβαλε τα μέγιστα την περυσινή  σαιζόν στη Ζάκυνθο βρίσκεται στο νησί και είναι έτοιμος να ξαναφορέσει την φανέλα της Ζακύνθου. πρόκειται για τον επιθετικό Λουί Μπεσού. Ο Ιβοριανός φορ αγωνίστηκε έχει αγωνιστεί στον Κισσαμικό στον Ζακυνθιακό ( Α’ Ζακύνθου), στην Προοδευτική και πέρυσι στη Ζάκυνθο/Ζακυνθιακό όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την ‘άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Διοίκηση και παίκτης είχαν κοινή θέληση να συνεχίσουν την συνεργασία και αυτό έγινε.

Ο Μπεσού από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκεται στη Ζάκυνθο όπου την Τρίτη το πρωί θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας που ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του γυμναστή Νίκου Ορφανίδη.

Αυτή είναι η μία η θετική πλευρά της χθεσινής ημέρας. Γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά που ακούει στο όνομα Χρήστος Μαλισόβας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης χθες είχε συνάντηση με τον Στέλιο Γούναρη αλλά οι διαφορά στο οικονομικό κομμάτι όπως όλα δείχνουν ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να οδεύει προς την έξοδο! Ο Μαλισόβας πέρυσι ήταν από τις βασικές επιλογές του προπονητή Δημήτρη Νόλη σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στη Ζάκυνθο από την ομάδα του ΑΟ Λεβάντε δια μέσου του παράγοντα Κώστα Μυλωνά που την περασμένη χρονιά είχε κάνει συνεργασία στην αρχή με την ομάδα του Ζακυνθιακού.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο γυμναστής Νίκος Ορφανίδης προπονεί τους παίκτες κάνοντας πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Μαχαιράδου, ό ίδιος περιμένει να έρθει στο νησί και ο προπονητής έτσι ώστε να μπει μια σειρά και να αρχίσουν οι διπλές προπονήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί στην ομάδα το Δημοτικό Στάδιο του νησιού έτσι ώστε να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες προπόνησης.

Όσον αφορά τον Φώτη Θανέλλα το νέο τεχνικό κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στο νησί τις επόμενες ημέρες και θα πιάσει δουλειά. Ο χρόνος αυτή την στιγμή δεν είναι σύμμαχος της ομάδας αλλά εχθρός καθώς απομένουν μόνο 20 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την ομάδα έχουν αποχωρήσει ο Χάρης Μαλλιάς ο οποίος διαπραγματεύεται την μεταγραφή του στον ΑΟ Κατασταρίου. Ο Βασίλης Μπιάζης ο οποίος και αυτός είναι στόχος της ομάδας των Αλυκών και ο Ιμπραήμ Σόρα ο οποίος είναι πολύ κοντά στον ΑΟ Τσιλιβή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση