Μέσα από μια ψύχραιμη ματιά τώρα που ολοκληρώθηκε η Γενική  Συνέλευση της ΕΠΣ Ζακύνθου μπορούμε να δούμε τι ακριβώς συνέβη και τι συμπεράσματα βγήκαν από την κουβέντα της Τρίτης στο Μουσικό Γυμνάσιο της Ζακύνθου…  Σίγουρα το μεγάλο ζητούμενο για το Προεδρείο της ΕΠΣ Ζακύνθου ήταν να βγει αλώβητο από την αναμέτρηση και την ψηφοφορία κυρίως στον διοικητικό απολογισμό… Αυτός ο στόχος επετεύθει καθώς κερδήθηκε με την σχετική άνεση των 19 ΝΑΙ !

Το ερώτημα είναι αν αυτή η συνέλευση θα μείνει στην ιστορία για κάτι! Δηλαδή για μια εποικοδομητική συζήτηση ή για καινοτόμες προτάσεις που μπήκαν στο τραπέζι. Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη καθώς στο τέλος όλοι αποχώρησαν από την αίθουσα  σαν να πραγματοποιήθηκε μια υποχρέωση.

21

Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν έγινε το αυτονόητο τόσο από το Προεδρείο όσο και από τους ίδιους τους παράγοντες… δηλαδή η αναβάθμιση του αθλήματος… η κουβέντα που είπε στο τέλος ο παλιός παράγοντας Διον. Κουρούμαλος έπρεπε να ήταν στην αρχή και το κυρίως θέμα… Ο παράγοντας του Αστέρα Μαχαιράδου είπε την λέξη «αφανιζόμαστε» και πολλά και ιστορικά σωματεία έχουν σβηστεί από τον χάρτη του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου! Μπορεί η πλήρης απαρτία να υποδήλωνε ότι όλα τα σωματεία ήταν εκεί αλλά πήγαν μόνο για να ακούσουν;

Δυστυχώς ακόμη και η φωνής αντιπολίτευσης  του συμπαθέστατου του εκπρόσωπου του Αγίου Λέοντα Διονύση Κλάδη ήταν φωνή στοχευμένη καθώς ο ίδιος εξέφρασε την παλιά ΕΠΣ με ότι αυτό συνεπάγεται…. Από τον ίδιο δεν ακούστηκε μια καινοτόμα πρόταση που να αλλάξει τα δεδομένα.. Ακόμη και οι αντιδράσεις των  εκπροσωπών των άλλων ομάδων ήταν στο ίδιο μήκος κύματος… δηλαδή ο κάθε ένας κοιτούσε τα συμφέροντα του δικού του Συλλόγου!

Μόνο ο Κώστας Πλέσσας ζήτησε βοήθεια προς όλους και με οποιοδήποτε τρόπο! Από την άλλη πλευρά το προεδρείο πήγε να πέσει με μεγάλο ολίσθημα όταν στον διοικητικό απολογισμό ο Γραμματέας Χαρ. Ραυτόπουλος ζήτησε να υπάρξει ψηφοφορία πριν την τοποθέτηση των παραγόντων, κάτι που έφερε εκνευρισμό και αντιδράσεις δικαιολογημένες. όπως επίσης και για τον περιορισμένο χρόνο που έπρεπε να μιλήσει ο καθένας! Το πρόβλημα επί της ουσίας λύθηκε και έτσι κύλησε η συνεδρίαση…

Εκτός από τους παράγοντες που πήγαν αδιάβαστοι και χωρίς προτάσεις, μετεξεταστέο έμεινε και το ίδιο το Διοικητικό συμβούλιο καθώς στο τραπέζι δεν έφερε καμιά καινούργια πρόταση για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου… Γήπεδα σε μαύρα χάλια! Υποδομές μηδέν, παιδικό πρωτάθλημα υποβαθμισμένο, Ενωσιακό γήπεδο κλειστό,  ιατρικοί φάκελοι ποδοσφαιριστών και παρακολούθηση αυτών, όπως και ασφάλεια παικτών θα μπορούσαν να ήταν μερικά από τα θέματα που θα ήταν στο κυρίως πιάτο της προχθεσινής Γενικής Συνέλευσης!

Αντί αυτού μείναμε όλοι να παρακολουθούμε ένα έργο βγαλμένο από τα παρελθόν, μόνο που οι ρόλοι είχαν πλέον αντιστραφεί! Άλλοι στην εξουσία και άλλοι στα έδρανα της αντιπολίτευσης! και οι παράγοντες για άλλη μια φορά στο ίδιο μέρος θεατές παρακολουθώντας το ίδιο έργο… Από όλη αυτή την ιστορία κερδισμένη είναι η νέα ΕΠΣ Ζακύνθου που πέρασε αυτό τον σκόπελο χωρίς να απολέσει σημαντικές δυνάμεις 19 ναι στον διοικητικό απολογισμό σε σύνολο 25 δεν τα λες και λίγα!!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

Ήταν λογικό το χαμόγελο του Γραμματέα μετά το τέλος της συνεδρίασης… Αν και δεν απαντήθηκαν ευθέως ούτε καθέτως δύο ερωτήματα! Τα χρήματα του ΟΠΑΠ αλλά και η χρηματοδότηση των παρατηρητών αγώνων. Ιδιαίτερα στο δεύτερο η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος δεν ήταν και η πιο ενδεδειγμένη.  Από την άλλη όλο αυτόν το καιρό υπήρχαν δυνάμεις που διατυμπάνιζαν ότι στην Γενική συνέλευση θα μιλήσουν και θα πουν τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου. Αλήθεια γιατί σώπασαν;

Μήπως άραγε και αυτές οι δυνάμεις κοιτούν μόνο το δικό τους σπίτι και όχι και του γείτονα; Σίγουρα αυτή η Γενική συνέλευση δεν είχε τίποτα να προσφέρει πέραν της ψήφισης ενός ακόμα διοικητικού και οικονομικού απολογισμού… Κανείς δεν βγήκε σοφότερος από αυτή την αίθουσα, απλά πέρασε και αυτό όπως θα περάσουν όλα όσα θα έρθουν…

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.