Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου η κλήρωση της Β΄ φάσης του Κυπέλλου με τους εκπροσώπους των 8 ομάδων να δίνουν τον παρών. Οι ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα ήταν οι εξής:

Δόξα Λιθακιάς, ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου, ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961, Αστέρας Πλάνου, ΑΟ Κατασταρίου, Φλόγα Κυψέλης, ΑΟ Τσιλιβή και Εθνικός Σκουλικάδου. Στην συνέχεια έγινε κλήρωση όπου βγήκαν τα τέσσερα ζευγάρια. Συγκεκριμένα το A΄ ζευγάρι θα είναι Εθνικός Σκουλικάδου-ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλωμένου. Το Β΄ ζευγάρι είναι Αστέρας Πλάνου-Φλόγα Κυψέλης, το Γ΄ ζευγάρι Δόξα Λιθακιάς-ΑΟ Τσιλιβή και τέλος το Δ΄ ζευγάρι είναι ΑΟ Κατασταρίου -ΑΠΣ Ζάκυνθος!

Από εκεί και πέρα η διασταύρωση θα γίνει ως εξής ο νικητής του Β΄ αγώνα θα αγωνιστεί με τον νικητή του Α΄ αγώνα. Ο νικητής του 3ου αγώνα θα αγωνιστεί με τον νικητή του 4ου αγώνα. Που σημαίνει ότι Καταστάρι ή Ζάκυνθος θα αγωνιστούν πολύ πιθανόν με το Τσιλιβή! Οι αγώνες θα γίνουν στις 21/2 και στις 28/2 (Καταστάρι-Ζάκυνθος). Σύμφωνα με τα παραπάνω στο ζευγάρι που θα πάει στον τελικό θα είναι μια από τις τρεις δυνατές ομάδες μεταξύ Κατασταρίου, Ζακύνθου και Τσιλιβή! Οι αγώνες θα γίνουν στις 21/2, 28/2 και 1/3. Σύμφωνα με τα παραπάνω στο ζευγάρι που θα πάει στον τελικό θα είναι μια από τις τρεις δυνατές ομάδες μεταξύ Κατασταρίου, Ζακύνθου και Τσιλιβή!

Η Κλήρωση

Α΄ (Εθνικός Σκουλικάδου-ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου) 1/3 γήπεδο Αγγερικού

Β΄ (Αστέρας Πλάνου-Φλόγα Κυψέλης) 21/2 γήπεδο Πλάνου

Γ’ (Δόξα Λιθακιάς-ΑΟ Τσιλιβή 21/2 γήπεδο Λιθακιάς

Δ΄ (ΑΟ Κατασταρίου -ΑΠΣ Ζάκυνθος) 28/2 γήπεδο Αγγερικού.

Νικητής Β με νικητή Α και νικητής Γ με νικητή Δ

Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 7/3 και ο τελικός στις 21/3 εάν είναι η Ζάκυνθος ή 25/3 αν είναι άλλες ομάδες

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.