Αλλαγή πλάνων, στρατηγικής και γύρισμα σελίδας προσπαθούν να κάνουν οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας του Αστέρα Μαχαιράδου. Αλλαγή η οποία είνα επιβεβλημένη, καθώς η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια τα έδωσε όλα, τόσο στο τοπικό ποδόσφαιρο όσο και στο περιφερειακό. Οι άνθρωποι που πραγματικά έκαναν όλα αυτά τα χρόνια θυσίες, είναι ακόμα στις επάλξεις, μόνου που… η ομάδα, τώρα απαιτεί ριζικές αλλαγές με κατεύθυνση σωστή και σφικτή οικονομική πολιτική, πέρα από μεγάλες προσδοκίες, στόχους και οράματα. Ο Αστέρας δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα τοπικά δρώμενα αυτήν την χρονική στιγμή, μπορεί όμως να είναι «φάρος» για να μπορέσει ο κάθε νέος της περιοχής να βρει τον ποδοσφαιρικό του δρόμο.

Για αυτό τον λόγο η διοίκηση έκρινε σωστό να βάλει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έναν άνθρωπο που είναι γνώστης του αντικειμένου και ξέρει απ΄ εξω και ανακατωτά το τοπικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρίνο ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο έργο να αναμορφώσει το σύλλογο και να τον πάει σε ένα άλλο επίπεδο γνώσης και εκμάθησης. ο νέος τεχνικός δεν είναι τυχαίος στο χώρο. Για πολλά χρόνια πρώτος σκόρερ στην Α΄ κατηγορία, έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία και  έχει ειδικευτεί στο ποδόσφαιρο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει παρά πολύ τα νέα παιδιά του συλλόγου.

Για να πετύχει όλο αυτό το εγχείρημα θα πρέπει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο ικανό που να ξέρει τα ¨κατατόπια» και το «DNA» της ομάδας και αυτός θα είναι ο Νίκος Γούλιαρης ο οποίος έχει συνδέσει  το όνομα του με την ιστορία του Αστέρα Μαχαιράδου. Ο Γούλιαρης λοιπόν θα είναι δίπλα στο νέο προπονητή τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι μετρημένες ο νέος τεχνικός θα δουλέψει παρά πολύ τα νέα παιδιά που θα είναι το μέλλον της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.